plamen6703 написа: Боже, боже слез и си прибери вересиитеМоля ти се пиши на български! Не ти се разбира нищо от турския диалект. Тук се пише на български. Все пак не сме в Анадола. Ако ти не можеш отивай си там. Някой турчин може и да ти повярва на глупостите дето ги ръсиш. Само не знам дали във турските форуми ще ти минава номера с "алъш-вериша" както си казвате във ваше село. Така де по турско му...
След като според теб липсата на главен предпазител не е проблем и не ти прави впечатление, че липсва не знам какво правиш в този форум?... А да сетих се - въртиш си бизнеса на лични. Само не знам в коя тема е ценоразписа с услугите. Още не съм го видял. И задължително ли е после благодарността на всеослушание или правиш отстъпка от цената ако я има.
Автора да не взима на сериозно писанията на пламенчо, щото до никъде няма да я докара. ДТЗ може да работи и без земно в апартаментното табло. Просто си иска още една отделна нула само за защита. Може за по-евтино да е с по-тънко сечение ако не се сменят целите кабели.
По принцип в панелните апартаменти няма предвидена толкова голяма мощност и този предполагам проточен бойлер ще глътне голяма част от мощността. Пусни да изпечеш едно пиле и едни яйца на котлона и вероятно си свалил предпазителя в таблото долу. Особено ако има и пуснат климатик-два.