• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
yanko78 - специалист
Всичко е въпрос на късмет. Аз също ползвам една много китайска коса и повече е правя от колкото да кося с нея. Заканил съм се за маркова, но някак не ми се отделят в момента 8-900 лв. Всеки знае, че цената определя качеството. Жалкото е, че "марковите" вече и те се увличат от глобализацията и не са толкова качествени колкото им е цената. Иначе за протокола и аз ползвам един куфар с айнхел всичко в едно и досега вече сигурно 10 години нямат стопяване тези гадове. Що зор съм им дал не е истина.
Hoвoceлckи - майстор
Правилно си постъпил. Този форум си е баш един плювалник от известно време насам. Само че не трябва да се сърдиш като плюят и по теб :-D
iivanov - майстор
Dragula написа:
Малоумие някакво :snakeman:
Малоумие викаш ? И що да се тормозят хората за поредния пич , който е решил , че ще мине тънко ? Бас държа , че си знаел за комбо системите на големите в бранша , преди да купиш райдеро .
Колкото до сеира , не съм сигурен , кой на кого го гледа . :-D
Цецо - специалист
Имам къртач Райдер от години и ми служи безотказно.Така , че не може да се правят обобщения за марката.
Чираче - майстор
Цецо написа:
Имам къртач Райдер от години и ми служи безотказно.Така , че не може да се правят обобщения за марката.
Сигурно е от парфюма, с който го пръскаш :lol:
plamen6703 - майстор
Купил си машина, която струва колкото струва :wink:
iivanov - майстор
Dragula написа:
...
Ми то и мацката от рекламата за дъвки орбит забегна от мъжа си на сватбата , но това не означава , че трябва да се развеждаш , като си купиш дъвки . :-D Не те ангажирам с мнението си , но според мен , човек трябва да се заинтересува , преди да направи покупката си . Най-малкото , дали новозакупеното ще му върши работа . Информираният избор би дал много по-голяма тежест на неприятностите ти с марката .
Иначе това е щилската комбо система http://www.stihl.bg/%D0%9F%D1%80%D0%BE% ... D0%B0.aspx
ПП И на олео Мак http://www.oleomac.bg/categories.php?CategoryID=13
iivanov - майстор
За това са такива , като мен . Плащаш си , свършва ти се работата в срок и си свиркаш . И ти излиза по-евтино , отколкото да купуваш , и да се грижиш за такава машина . Без главоболия и писане по форумите .
iivanov - майстор
Аа , кефа цена няма , ама за дръвчета издънки си трябва сериозна машина . Поне , ако искаш да я ползваш дълго , де . В такъв случай мобилноста я забрави - трябва ти машина с вал и цяла тръба .
Ако си мераклия , чети . Във форума има достатъчно писано . Ако не стигне e-kak.info/forum/ :partyman:
iivanov - майстор
Dragula написа:

През живота си не съм хващал електрожен :cry:
Ми и аз не съм . Сиреч , съм тесен специалист . Най-вече по тънката част . :weedman:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Raider - бягайте далеч" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: