За цената от 240 лв бих предпочел Теси, но ме притеснява тая изолация от 18 мм. Мисля си, че ще имам големи топлинни загуби. Докато на Елдом е 35 мм.

mar80 написа:За цената от 240 лв бих предпочел Теси, но ме притеснява тая изолация от 18 мм. Мисля си, че ще имам големи топлинни загуби. Докато на Елдом е 35 мм.Вече нищо не е като едно време. Егаси изолациите.
..............то пък за ко ли мий дибела изолация на бойлера, ако имам пари да си стопля банята?!!........освен ако бойлера е в студено помещение.

. Иначе по темата - и двете марки са добри, лидери на пазара не само в Бг, макар че Елдом разчитат повече на стара слава и моето мнение, че Теси вече ги изпреварва и при малките бойлери. Отвориха втори голям завод за да задоволят поръчки от известни западни фирми.
 . Иначе по темата - и двете марки са добри, лидери на пазара не само в Бг, макар че Елдом разчитат повече на стара слава и моето мнение, че Теси вече ги изпреварва и при малките бойлери. Отвориха втори голям завод за да задоволят поръчки от известни западни фирми.