• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 17
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Издислав - напреднал
fbr написа:
Издислав написа:
Те и до преди 15г за електромобили не се говореше,щото били нерентабилни,ама виж кво стана - и камиони на ток вече се правят.
Глупости, даже преди 3х15 в България се произвеждаха. https://www.sandacite.bg/tag/%D0%B5%D0% ... %B8%D1%8F/
Говорим за автомобили масово производство.
Колко български автомобила от преди 3х15г си виждал по улиците? :-D
Още ли глупости говоря?
Тоя линк с електрокарите и оловните акумулатори съм го отварял преди...нали говорим за електромобили?!
Издислав - напреднал
kalin72 написа:
Те и до преди 15г за електромобили не се говореше,щото били нерентабилни,ама виж кво стана - и камиони на ток вече се правят.
Какво стана? Електромобилите, така,както са сега, са пълна глупост, и само голям наивник може да вярва, че са супер-дупер успешни и с тях решаваме проблема със замърсяването :)
Ти какво решение предлагаш?
Много ми е интересно да видя ако от теб зависеше транспорта,с какво щяхме да се движим?
LazarGanev - "Велик майстор"
А защо някой трябва да се изживява на ББ и да ни казва с какво можем и какво не миожем да се движим? Да забранява едно, а да налага друго! М?
Издислав - напреднал
LazarGanev написа:
А защо някой трябва да се изживява на ББ и да ни казва с какво можем и какво не миожем да се движим? Да забранява едно, а да налага друго! М?
Добре,нали плюем по технологиите?
Дайте предложения с какво ще се транспортираме.
С електромобили явно не става - не били ефективни.
На мен ми е интересно,защото съм зависим от транспорт и ми е необходим. :?
А защо изобщо трябва да обсъждаме такъв въпрос? Нямаме си работа, дайте да решим Вуте магаре ли да си купи или кон :lol: . Ами каквото му е изгодно, такова ще си купи :cool: Ей ТУК една статийка колко са екологични електромобилите
Чираче - майстор
Издислав написа:
. :?
Ето, давам идея. С енергия от магнитни двигатели с неодимови магнити.

Може да ме сметнете за луд, но след време ще се сетите за това. С такива двигатели всяко домакинство може да си произвежда електричество за собствени нужди. Може да има и автомобил с такъв двигател.

НОООООО.... Към момента енергийните гиганти не дават шанс на тая технология. Защото това ще е краят им.

Който се интересува, може да потърси информация с търсачката в Гугъл. Само написва "Магнитен двигател", и чете за какво става дума.

Запомнете добре това от мен.
Hursa - майстор
Няма ли да е по добре да се върнем към темата :)
Как стареят фотоволтаичните панели (май е по правилно)?
Издислав - напреднал
Hursa написа:
Няма ли да е по добре да се върнем към темата :)
Как стареят фотоволтаичните панели (май е по правилно)?
С 0.5% на година...поне моите с толкова губят от капацитета си.
От 2012 година насам ги следя....
Издислав - напреднал
Чираче написа:
Издислав написа:
. :?
Ето, давам идея. С енергия от магнитни двигатели с неодимови магнити.

Може да ме сметнете за луд, но след време ще се сетите за това. С такива двигатели всяко домакинство може да си произвежда електричество за собствени нужди. Може да има и автомобил с такъв двигател.

НОООООО.... Към момента енергийните гиганти не дават шанс на тая технология. Защото това ще е краят им.

Който се интересува, може да потърси информация с търсачката в Гугъл. Само написва "Магнитен двигател", и чете за какво става дума.

Запомнете добре това от мен.
Това е интересно... :?
Определено ще се поровя да прочета това - онова. :)
Чираче написа:
.... Към момента енергийните гиганти не дават шанс на тая технология. Защото това ще е краят им.
Защо пази толкоз дълго тази тайна и изплю камъчето чак като взе голямата пенсия от енергийния гигант? :cool:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 17

Тема "Фотоволтаичен/селективен панел подпомагане на отопление-БГВ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: