mitko_rupite написа:...Само това не прави че ще те чуем и по нашите новирарски емисии
Имам Възможност и сам Убеден че ако НАПРАВА пълно КЪСО...

mitko_rupite написа:...Само това не прави че ще те чуем и по нашите новирарски емисии
Имам Възможност и сам Убеден че ако НАПРАВА пълно КЪСО...
Милен написа:Само това не прави че ще те чуем и по нашите новирарски емисииСпко вече го направих ...
Милен написа: Ако възникне много голям ток на късо съединение в това табло ще изгори стопяемия, преди да се стопят автоматичните.Кой ток и каква Ограничаваща роля имат СТОПЯЕМИТЕ предпазителиии??
Милен написа: Какво ти е толкова интересно как са си слагали бушоните.нещо което виждам за пръв път -- и не намирам логика в него ми става интереснооооо- тва ЛОшО ли Е ???
Милен написа:Стопяемите предпазители трудно се съгласуват дори и с доста по-големи от тях автоматични.аааа е тва е съвсем друго нещоооо ...
Милен написа: Както ги описа таблата, един пост по-нагоре си мисля че въпросните табла са правени на парче без накаква обща идея. Просто са слагали в дадения момент каквото имат под ръка без да му мислят много, важното е да работи и свети.точно Милене Точно !!!
Justy написа:Има изискване в ПУЕЕУ за видимо разкъсване на веригите. :тва за момента най ме удоволетворява като отговор
Милен написа: По стандарт европейски, а вече и български (БДС EN 60898) един автоматичен прекъсвач трябва гарантирано да изключи максималния си ток на късо съединение ТРИ последователни пъти.благодара -- тва го четох в форума по ранко
Милен написа:Узото не им е лошо, а гръцко вино не съм пробвал, наздравеидеята ми беше за БГ вино
Justy написа:Има изискване в ПУЕЕУ за видимо разкъсване на веригите. Автоматичния предпазител го щракаш надолу, ама виждаш ли му вътре пластинитеАз така съм направил в таблото на къщата си,последователно на главният АП 50А съм свързал винтов 50А!Като отвиеш порцелановия предпазител си сигурен, че веригата е прекъсната / виж аватара на Велси /
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: