Чираче написа:Предлагам психотестОтатък е по-интересно - пуснаха тест с цици .

Чираче написа:Предлагам психотестОтатък е по-интересно - пуснаха тест с цици .
Dragula написа:1115 написа:Ами виж там и с ухото за колана и с самия колан да не усукваш жилото и то да е все едно "дало газ" - при мен се е случвало такова нещо.Не е това със сигурност.
Dragula написа: Баналният проблем се оказа в кухия винт, през който минава жилото на газта. ..До такова заключение стигнах сам на 6 годинки с мотофрезата на дядо си. На теб явно ти е отнело доста повече време.
Dragula написа: Това го разбрах преди няколко дена още, но си проведох психологически експеримент с вас да ви погледам сеира и да премеря колко ви тежат главите.Бан по Мак адрес за такива гламури...
Dragula написа:Това го разбрах преди няколко дена още, но си проведох психологически експеримент с вас да ви погледам сеира и да премеря колко ви тежат главите.Аз те разбрах още като пусна темата, веднага се набиват в очите ми хора, които ги хапе кучето
Не ставате, пичове - на копчето пришивате палто, па се и дразните.
С изключение на lov, който се опита да помогне човекът и наистина беше прав, че карбураторът е хлабав.
Айде със здраве и внимавайте с домашната пукница у жегите да не припаднете на поляната с Хускварна в ръка на две строшена
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: