• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
BlackBox - специалист
profesionalist_wood написа:
Аз ги имам тези 5 виШи Ако ти заобяснявам за струнната теория и интерференция за светлината ,ще зациклиш
Ако имаше 5 висши, нямаше да си общ работник във Франция. Ти не само не знаеш интерференция и струнна теория какво са, ами се и правиш на умен с първите термини, които си гугълнал...
А аз на човека съм му обяснил. Оскотели може да сте такива като теб, Хидразин и Пламенчо.
profesionalist_wood - майстор
BlackBox написа:
Аз ги имам тези 5 виШи Ако ти заобяснявам за струнната теория и интерференция за светлината ,ще зациклиш
Ако имаше 5 висши, нямаше да си общ работник във Франция. Ти не само не знаеш интерференция и струнна теория какво са, ами се и правиш на умен с първите термини, които си гугълнал...
А аз на човека съм му обяснил. Оскотели може да сте такива като теб, Хидразин и Пламенчо.
Скоти,ти като си по-умен защо седиш в панелната килия в Бургас? То се вижда колко си прокопсал :-D
И да ,във Френско си седя на чудесна заплата и не съм длъжен да се отчитам на такъв технически неграмотен ,,гуру,, като теб.Скоро ще летя за Исландия по командировка като консултант за строеж на къщички от ЕКО материали
Затова иди и се събери със твоя фетиш обект Пламен и се успокой. нищо чудно че по тия крайморските градчета като Поморие са все незадоволени
BlackBox - специалист
Скоти,ти като си по-умен защо седиш в панелната килия в Бургас? То се вижда колко си прокопсал и
Аз не живея в апартамент. А това, че си общ работник и ще ходиш да чистиш лайната на тия в Исландия си е твоя работа. В темата аз съм по-грамотен, а твоите дървени тъпотии са излишни.Довижданеее!!
Скоти,ти със нищо не можеш да ме впечатлиш с своята посредственост гарнирани с вопиюща наглост.
Нещо си се спекъл в тия жеги. Пий повечко вода че грееш
gogo7777 - майстор
Дръвчо, дървесината зле ти действа май. Бегай у Исландия да чистиш риба.
Тинки е голяма хапка за тебе :lol:
BlackBox - специалист
gogo7777 написа:
Нема смисъл, чуек. :) Нема оправия...
gogo7777 написа:
Аааа Скоти ще го глътна като исландски кит :-D :wink:
gogo7777 - майстор
BlackBox написа:
Нема смисъл, чуек. :) Нема оправия...
.....ами няма, ....човека е с 5 висши да не мислиш, че му е лесно.
Ти си кльопай попчета на Съни Бийч, а па той нека джвака на "исландският кит" м...та :lol:
petromaniq - специалист
Няма ли модератор в този форум, че се нагледахме на дрисльовци.
zz_stefanov - майстор
Аз пък цяла седмица чакам конкретните и добронамерените им съвети.
Май ще се обадя на Света от Радиокот да се намеси :) Тя ще обясни какво е пробна платка и спойка :)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Разчитане на схема" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: