Само за интериорни врати може и да стигнат тези пари, дори да имаш право и на избор
ако искаш и каси за вратите ще трябват още толкова пари 

minkata написа:http://www.doordecor-bg.com - Рядко си позволявам да рекламирам фирма, но след повече от година, две малки деца(количк, бъгита, топчета и т.н.) и никакво пазене няма дори наранено. Хората са коректни, монтажистите работят чисто. Като минус мога да кажа, че се забави доставката на интериорните врати, но точно тогава бяха наводненията в централна Европа и това беше официалната причина. Външната ми врата също е тяхна - също нямам оплаквания, за нея нямаше забавяне.Аз пък си бях поръчал един портал 1.8 широк 2.10 висок, една плъзгаща на 2,15 висока, една за спалнята, и една за кухнята.
вт авг 16, 2011 1:59 pmkiroslavov написа: Здравейте,Избягвайте врати експерт. Абсолютно некадърен монтаж! Любезни са само докато ти вземат парите!
интересува дали някой знае къде правят (продават, монтират) интериорни врати, но не с фолио а с естествен фурнир, и на прилична цена. Мисля да сменям моите но съм се наслушал на оплаквания от много "евтини и качествени" врати, а съм и виждал какви безобразия с монтажа правят някой път. Ако може препоръчайте изпитана фирма с горе долу нормални цени
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: