Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
maxuel82 - специалист
Искам да си направя ъглови дивани за детската стая , проблемът е ,че по магазините предлагат само определени цветове ,които не ни харесват ,а и са от 16мм ПДЧ което мисля, че ще е тънко за целта . Затова съм намислил да си ги правя сам ,да си направя разкрой на отделните детайли и да отида в Съливера в Пловдив да ми ги нарежат и кантират и да си ги сглобя. Матрака за диваните искам да е с размер 1900 Х 820 мм еднолицев с подвигащ механизъм . Канта предпочитам от дебелия ,че по добре изглежда на заоблените части . Това е разположението и размерите на диваните които искам да правя . Ще помоля ако някой има желание да даде размерите на отделните детайли които ще са ми необходими .

Прикачен файл

legla.jpg
legla.jpg (66.69 KиБ) Видяна 1468 пъти
klomo - специалист
Колега, дизайна много остарял.
Гост - специалист
Остарял, остарял...Колко да е остарял? Все пак- какво иновативно да измислиш за едни ъглови легла? Макар автора на темата да ги нарича дивани- аз ги виждам едни ъглови легла с ракла. Класика.
Разкроя е елементарен и самия той може да си скицира детайлите дори на ръка и да си ги оразмери, вместо да разчита някой друг да го направи вместо него.
maxuel82 - специалист
Ами това ми се вижда по лесно за изработка тип направи сам . Дайте предложения за нещо по-модерно и актуално .

Тема "Ъглови дивани с ракла - помощ за разкрой" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: