• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 106
Нека намерим най-тънките цени.
jekasus - майстор
Бургиите в комплекта към моя аку-перфоратор си бяха добре.
Не по-лоши, но и не са по-добри от тези, дето се продават навсякъде/дето са по-евтини :-D /
Който вижда макарони, толкоз и държал в ръцете си перфоратор...
П.С. - Емаг и те имаха брат-близнак на аку.перфораторчето.
Скоро време се съм гледал там, та не знам какво предлагат... :-D
Avas_co - майстор
Аз, имам въпрос към Чолев - някога пробвал ли е свредла различни от Лидълските ?
В смисъл - аз, залитам към маркови неща, за метал ползвам свредла на Река, някакви ги водят ултракобалт, лилави на цвят, ми уникални, за бетон ползвам последно на Девалт, много добро съотношение цена качество, това за 10 и 12 мм., там имам за инцидентно ползване някаква 16- ка, 18- ка и една 24- ка, марки :? , ба ли го, там може би Дребит, Крес или Кеил.
Осмица даже не съм сигурен дали имам, че ...
Виж шестички ползвам райдерски, по препоръка на Чефо, ми супер са, на цена от лев и три четиресе за най-късичките, са супер.Троша си ги с кеф, вчера си взех пет да има.
Тия дни строших една шестица MAKITA NEMESIS ей така( нещо инцидентно я купих за 7-8 лева) както ги троша райдърските, та няма да повторя.
Да не съм съвсем оф, бая време си тормозя лидълската прахосмукачка, ядове никакви, торби от Тони, ама филтър от къде, аз знам от къде, ама ... та сега мисля за един Керхер, е WD 2 в момента е на към 120 лева, та Лидъл, хм ...
jekasus - майстор
Avas_co написа:
та сега мисля за един Керхер
Две прахосмукачки винаги са по-добре, отколкото една :-D
Avas_co - майстор
jekasus написа:
Avas_co написа:
та сега мисля за един Керхер
Две прахосмукачки винаги са по-добре, отколкото една :-D
Да си го кажем честно- често ми се карат като я отмъкна лидълската, но сега като се изтървах, че си мисля за Керхер и - Ааа, ти си ползвай лидълската, пък Керхера ще си е в къщи.
Мани.
Инъче, аз винаги съм се стремял да си имам по две, от всичко :supz:
hakama - специалист
Циркулярът от 300лв струва ли си за полупрофесионална работа (начинаещ)?
До 400-500лв има ли по-добро? :?
jekasus - майстор
Avas_co написа:
да си имам по две, от всичко
Реално е най-добре два евтини, отколкото един марков, че сервизите са... Особенно по празници...
От другата страна - два маркови са по-добре при голям обем на работа, отколкото 4 евтини.
Но ако има сервиз , който готов да реагира 24 часа, 365 дена в година - те са мои хора, без значение на марката...
Иначе Парксайда е издръжлив, сервиза е калпав.
fore - майстор
Да, 6 мм СДС ките са си консуматив ...... в гаража като попаднах в един трегер на Бетон и направо ги топи видиите. Та с триста зора монтирах баш последният диоден неон........ И тази 6 тица е маркова -Австрийска.

А за Лидлските свредла за бетон....... Ами по зле са от Райдерските като съосност. Като пробвах на акум перфоратора бургиите за метал със шестостенната опашка към накрайника им- ами те се въртяха почти перфектно, а тия за бетон са като манивела на Москвич направо...... :lol: Е вярно като пробвах да пробивам с тях не се усещаше биене и ставаше 10 ката, но това е късо свредло. А онези дългите дето ги продават не ми се мисли как ще ме разлашкат ако пробивам с тях. Явно като ги закаляват в завода и ги кривят. Аз очаквах тия за метал да са с повече биене след като са през един накрайник и не контактуват директно в патрона на машината, а не бетоновте...... Но Лидл постига и невъзможното........ :lol:

За Кримп клещите- добри, добри колко да са добри.... ами колкото за Лидл. Докато белех изолация на нормален кабел- ок, обаче хванах един мостов и понеже той е с дебела изолация и то довйна- бяла и отдолу е втората черна/синя и тнт според потенциала, та втората йок. Оказа се че колкото челюстите стискат, толкова е и усилието на режещият нож. И естествено за да се отреже втората изолация е необходимо да се стегне до края с реглажният болт в + и да се захване пак долната изолация. Резултата е стъпално обелен кабел.....

Та Avas_co е прав че Кримпа е калпав.
Последна промяна от Virtex на пет авг 18, 2017 12:37 pm, променено общо 1 път.
Причина: изтрита част без връзка с темата
DundyTheCroc - майстор
С лидълската 5мм SDS пробих над 100 отвора за первази, половината в цокъл от теракот, който стопи една друга бургия на третата дупка. За цената си са идеални, аз имам комплект до 22мм заедно с длето и секач.
monster18 - специалист
Колеги днес закупих новия модел лентов шлайф какви са ви мненията за него спрямо предишния модел?
vasko9999 - специалист
monster18 написа:
Колеги днес закупих новия модел лентов шлайф какви са ви мненията за него спрямо предишния модел?
Напиши някакво мнение за този модел който си взел че мисля да го взема.Чаках да пуснат големия модел 900 ватовия но за България винаги ни подминава.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 106

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: