Тест   Какво да тествам? Знанията и практиката ви - не, но като закачка - да. А иначе:
  Какво да тествам? Знанията и практиката ви - не, но като закачка - да. А иначе:

Hoвoceлckи написа: Споделям това в тази тема не съвсем случайно. Имам съмнения, че повърхността на колектор може и да може да се загрее до температура по-висока от 100 градуса ...
 дето не е направил кръпката както трябва.
 дето не е направил кръпката както трябва.
 (само за теб - след стичането на калая мястото си беше идеално калайдисано, но само калайдисано; без грам калай в обем и една единствена дупчица, през която е шурнала водата). Ясно ми е, че и сега "ще ми донесеш от девет кладенеца вода" за да ми докажеш, че това, което лично съм направил, видял, убедил ... не е така. Не се хаби! Не го правя правя заради теб и ми е през х...я какво е твоето мнение! Написал съм съм го, защото това е форум за взаимопомощ. На някого все може да му се наложи да прави нещо подобно. Просто да го има предвид. При пряко високоенергийно нагряване е възможно локално достигане на по-висока температура. В моя случай проблемът се реши с буфер - тухла.
 (само за теб - след стичането на калая мястото си беше идеално калайдисано, но само калайдисано; без грам калай в обем и една единствена дупчица, през която е шурнала водата). Ясно ми е, че и сега "ще ми донесеш от девет кладенеца вода" за да ми докажеш, че това, което лично съм направил, видял, убедил ... не е така. Не се хаби! Не го правя правя заради теб и ми е през х...я какво е твоето мнение! Написал съм съм го, защото това е форум за взаимопомощ. На някого все може да му се наложи да прави нещо подобно. Просто да го има предвид. При пряко високоенергийно нагряване е възможно локално достигане на по-висока температура. В моя случай проблемът се реши с буфер - тухла. Направена е нова, даже са направени и изпитания. Надявам се да изкара едни 20-тина години, предвид, че на тази ламарината беше от скрапа и на нея се учих да заварявам
  Направена е нова, даже са направени и изпитания. Надявам се да изкара едни 20-тина години, предвид, че на тази ламарината беше от скрапа и на нея се учих да заварявам