• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 106
Нека намерим най-тънките цени.
jekasus - майстор
8180 написа:
jekasus написа:
Така че става за дребни домашни ремонти, а и за някои професионални дейности също.
Платнена торба за фин прах не става, само хартиена.
Благодаря Жека,
При ТОНИ ми излизат някакви UBxx торби от нахвален SMS материал - да разбирам, че не стават?
Някаква идея за хартиените - Бушона или?
Ползвам 30 л на Спарки -
http://sparky.eu/bg/accessories/other-a ... ories.html
Купувам ги бързо и лесно в Брюколажа, не ми се занимава с интернет-доставки...
kolcho - специалист
themask написа:
Днес минах през един софийски Лидл и си стоят камари от лентовия шлайф... не знам кой къде блее :)
Ама как така, нима нямаше тълпи от биещи се за шлайфа почитатели? Нима Чолев не плачеше пред магазина, викайки "Искам да си купя още десет, нищо че първите осем се счупиха след десет минути работа, а на касата ми казаха, че мога да купя само пет!!!"?
Хммммм, пързаляш ни, май...
:? [-X
cholev - майстор
Дето се вика: Имаме добра и лоша новина
Добрата е, че virtex-a май не е вече модератор. Поне не излиза в групата на модераторите, което е много добро и правилно- по некадърен модератор не съм виждал през дългия ми интернет живот.
Лошата е, че без модератор на припек изпълзяват персони кат' колчо дето ръсят простотии. колчо: защо намеси моето име под някакъв шлайф.
Ако толкова те/ви дразня събери подписка- 5 човека и няма да пиша тука. Чак пък толкова зор.
Смешки
fore - майстор
cholev, явно си от скоро в този форум щом не знаеш какво чудо беше предишният модератор....... virtex е направо като цвете пред онзи психо........... Абе психически стабилен е, което е най важното за подобен вид форумна дейност.
Chefo77 - майстор
cholev написа:
Ако толкова те/ви дразня събери подписка- 5 човека и няма да пиша тука. Чак пък толкова зор.
Амчи ти кат' не пишеш тук, къде ще пишеш :lol: :lol: :lol:
dpp - специалист
themask написа:
Днес минах през един софийски Лидл и си стоят камари от лентовия шлайф... не знам кой къде блее :)
Не е ли слабичък тоя шлайф?
8180 - майстор
jekasus написа:
Ползвам 30 л на Спарки
:prost:
Virtex - майстор
cholev написа:
Смешки
Видя колко си държиш на 'мъжката дума' :
cholev написа:
... се оттеглям от темата, за радост на търговската аудитория на форума.
Повече от това, когато един мъж не си държи на думата няма смисъл да се пише :) Да не споменавам факта, че не можеш да се оправиш с информация за раздела и модераторите...

И отново ще помоля да се придържате към добрият тон без да използвате лични обиди или нападки :)
Valyo68 - специалист
Нещо не разбрах, защо торбите UB318 и UB9 не стават за обиране на гипс и други строителни материали, както и за почистване в автомобил, зимни условия и т.н ? Питам защото имам друг поглед върху нещата. хартиена торба не искам и да погледна. :?
cholev - майстор
Virtex написа:
... Да не споменавам факта, че не можеш да се оправиш с информация за раздела и модераторите...
Ами крив е сайта явно
Къде да видиме тази засекретена информация
memberlist.php
Тука те няма
На името ти излиза 'Регистрирани потребители'
Напразно се зарадвах демек. :?
Па сега :x
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 106

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: