Много сериозна система си заформил
Това с количката е "топла" връзка между навеса и къщата ли?

radius написа:вързва се с доста неща но е бебешка стая не може всичко орех и дъб требва си и мдф-чеmavryt4o написа:Леглото е готово.Много красиво и с тежест - все едно е на цар Калоян. Имайки предвид и материала, това легло ще векува. (нещо не се връзва с обстановката в стаята, но това не е от майстора).
radius написа:Друго си е и талашита, придава уют. Аз не мога без него, да ме питаш защо си правя чамова спалня (поради липса на друг сух и хубав материал).Изобщо не ми се говори друг сух материал.За 3-те талпи за страниците платих точно 110лв или 1600 за кубик първо качество.Майната му кефа цена няма.Ама извинявай после да се чудиш как да въртиш да изправяш да фугираш нецепеното еее дойде ми в повече.
Но да не изместваме темата дали се връзва с интериора, само по себе си леглото е мнооого хубаво.
bulhomes2 написа:mavryt4o всеки може да забие прав пирон. Майсторлъка е да забиваш криви пирони. Това ми беше казал един комшия от село преди трийсетина години...Снимам, но е в процес на доработка. А нали ще трябва за зимата засега е на втори план, правя едни врати на гардероб ,че е по спешно /по заръка на скъпата /
nikel, впечатли ме с тази количка!![]()
Снимай повечко, че и клипче, че да разберем бап как работи!
Фитилчо написа:Много финно действате, аз съм хардкор към моментамалко в страни от темата, но все пак :![]()
До неделя трябва да съм покрил на паропропускливо и да съм навил контралетви и скара и чакам метални керемиди
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: