• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 106
Нека намерим най-тънките цени.
themask - специалист
dpp написа:
themask написа:
Днес минах през един софийски Лидл и си стоят камари от лентовия шлайф... не знам кой къде блее :)
Не е ли слабичък тоя шлайф?
Па де да знам. Да бях си го купил, да ти кажа, ама не съм :lol:
jekasus - майстор
Valyo68 написа:
хартиена торба не искам и да погледна.
Това е, като спора профи и не толкова профи инструмент :-D Текстилни торби не с представиха добре при работа с жираф.
При дребни домашни ремонти, кога ще я напълните?...
Основната приказка почна от моя пост, че не са пуснали голямата прахасмуча тоя месец, ако наистина ще пуснат с вибро.... То и сега не са ми интересни профи -играчки до 800лв., същия ташак са, само че имат известен надпис върху тях.
...
П.С.- Днес видях в работа пендула на Дювалт/не записах номера/- толкова тих звяр при рез не съм чувал досега...
EDI - майстор
Да не си видял 60 волтовия, уникална машина.Циркуляра маса също е уникален, другите не съм ги виждал още.
jekasus - майстор
EDI написа:
Циркуляра маса също е уникален
С плот отгоре, да се ползва като циркуляр, трябва да е същото... БОШка умира тук това отношение... Може да се плюят мои мнения спрямо така наречени профи инструменти, аз наистина виждам кои са те - тоя го признах твърдо и без приказки...
EDI - майстор
Имам предвид настолния циркуляр на 60 волта.Имах щастието да го видя и да резна малко, направо любов от пръв поглед.Ама идва 2000 лева, та няма да стане да се вземем. :lol:
nautilus33 - майстор
Дисковете за циркуляр, тези от 7лв, който пускат другата седмица, стават ли за масив или са само за ПДЧ.
Здравей те, искам да попитам някой има ли впечатления от настолния циркуляр Parkside ptk 2000 C3 ? ? ? Защото се замислям за него или за Einhell TC - TS 2025u има го в практикер на промоция за 260лв но има доста големи луфтове а Парксайда няма никаква информация или ревюта в нета за да преценя.
dido1975 - специалист
Имам Einhell-а от около година и съм доволен. Не знам за какви луфтове говориш, но при мен няма такива. Само дето няма подсветка :-)
Имам впредвид под луфтове че градусомера или там както се казва ;) от ляво на циркуляра не е добре направен и леко мърда има луфт във самия канал на масата, надявам се да си ме разбрал .Щом го имаш от една година сподели впечатленията си и критиките да знам.Линияла точен ли е ? Заграва ли про по продължителна работа, пдч-то кърти ли го много и т.н ? ? ?
dido1975 - специалист
Нямам забележки към моя. Линеала е точен, ако режеш в лявата половина на плота. В дясната се получава половин сантиметър разлика, в зависимост от това как ще закрепиш напречната дъска. Не загрява или и да се затопля малко, не е фрапиращо. Прави добър срез както на ламинат, така и на дъски(греди) до 4-5 см. Не ги "кърти" стига ножа да е добър. Предполагам и парксайдския е добър и визуално ми харесва повече, но не ми се чакаше да го пуснат в Лидл.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 106

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: