• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 106
Нека намерим най-тънките цени.
Колебая се :? но утре ще утида до лидл да видя да го дозглобя и ще преценям на място. А лидълския каква марка е някаква идея ? ? ?
cholev - майстор
лидълския е scheppach
fore - майстор
И аз имам Einhell TC - TS 2025u от Практикер. Луфтове не съм му открил, но за мене е по стабилен от Парксайта като конструкция. Също е съществено че реже на 85 мм дълбочина, което е повече от Парксайта.
Virtex - майстор
Някои пробвал ли е листосъбирача от събота ( 02.08 ) ?

Изобщо вършат ли работа подобни устройства, най-вече за събирането на листата ?
fore - майстор
Virtex написа:
Някои пробвал ли е листосъбирача от събота ( 02.08 ) ?

Изобщо вършат ли работа подобни устройства, най-вече за събирането на листата ?
Къде го видя тоя събирач и какво е това ( 02.08 ) ?

Аз имам бензинова моторна метла- духа и смука на Маклуч. Отлична е. Проблема е с турбинното колело- от ПВЦ е и ластарите на асмата го пилят. Така че аз я ползвам повече за духане.

Електрическите са слаби. Имах едно Флумо и го продадох. Влачиш кабел и го търкаш..........

Бензиновата е торнадо- камъни, мазилка всичко излита и пада :lol: ......... :prayer:

Сега видях че става въпрос за 2.09 и е 3000 вата.... За да има повече мощност са я докарали до 3000 вата. Моята беше 2500.
Това е като бойлер. И ще топи контакти яко....
Virtex - майстор
Да де, 02 Септември ( Събота само ), не знам защо написах 8ми месец.

Въпроса е да върши работа. Не вярвам да е реални 3000W за да топи контакти.

Според информацията надробява листата, с това ми е интересно как се справя.
fore - майстор
За смукане и дробене се справят и електрическите, но със сигурност са 3000 ватовете. И удължителят ти ще трябва да е с тежък кабел от 2,5 квадрата....

Писали са 280 км/час. Флумото беше 2500 на 300 км/час. Флумото е марка на Хускварна. За мене то не постигаше тия 300.
Маключа също е 330 км/час, но е в пъти по силен от Флумото.

Та аз си мисля че при 3000 вата може и да се доближи до 280 км/час.

Ако питаш мене ако ти е малък двора може и да ти върши работа електрическата, но за големи дворове си трябва безкабелна.

Имай в предвид че 2500 вата си загряваха усилен контакт на вилата.
doaiena - помощник
Здравейте колеги!
Някой има ли идея кога пак ще пуснат 20v винтоверт, дали има някаква цикличност в това кога пускат инструменти от даден вид!
Ивелин1 - специалист
Здравейте колеги.
Искам да попитам дали някой има, или е работил със ръчния циркуляр, който ще пускат тази седмица. Дайте някакво мнение за него.
Смятам, че си струва. Има два диска в комплекта. Благодаря!!!
etconev - специалист
Взех си го листосъбирача и според мене се справя добре. Не топи контакти, даже и не загрява щепсъла. Листата наистина ги реже много надребно. Смуче и духа яко.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 106

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: