Разликата между халогенките и обикновените крушки е в съдържанието и материала на балона в който е нажежаемата волфрамова жичка..така че според мен и двете са ЛНЖ 

nikolov333 написа:Разликата между халогенките и обикновените крушки е в съдържанието и материала на балона в който е нажежаемата волфрамова жичка..така че според мен и двете са ЛНЖТака е. И откъде идва думата "халоген"? Идва от това че има такъв
ivopicha написа:Искам светлината да е близка до обикновената крушка, а не една такава бяла.Ще говоря от опит с моята жена на която във стая 3 на 4 м. в която има осветление 40W за аквариум, 2 монитора, плафон с 3х60W крушки и лед лента под горен ред шкафове на кухня се оплаква че и е много тъмно. Първо смених крушките с лед такива топла светлина 12W - тъмно било. Сложих после 10W бяла светлина и сега е доволна. Та мисълта ми беше че бялата светлина ще задоволи повече жена ти.
nikolov333 написа:Разликата между халогенките и обикновените крушки е в съдържанието и материала на балона в който е нажежаемата волфрамова жичка..така че според мен и двете са ЛНЖСъдържанието и материала ВЪВ балона
Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: