Я па да разкажа действителен случай от преди неколко месеца.
Звънат ми в неделята - наводнение в офиса. Да взема парцали, кофи да изгребаме водата. Аз земах делонгито (прахосмукачка с воден филтър). Още в коридора за 10-на офиса - вода. Некога сградата е била производствена, сега офиси. Обаче настилката с наклони. Там де са били сифоните дълбочината на водата идеше къде до 10 см. Неколко чиляка топеха парцали и изцеждаха в кофи. Други гребеха с лопата според зависи от дълбочината на водата. А я чувам у нашия офис нещо бръмчи и гледам един разклонител се удавил и станал на бързовар. Никой не се сетил да спре тока Включително и аз когато пристигнах. Така както бях нагазил дръпнах щепсела. След дъжд качулка спряхме тока. И по другите офиси имаше удавени разклонители. След тази случка закачих разклонителите на висота.
 Включително и аз когато пристигнах. Така както бях нагазил дръпнах щепсела. След дъжд качулка спряхме тока. И по другите офиси имаше удавени разклонители. След тази случка закачих разклонителите на висота.
Аз па удавих делонгито Оти му не сработи клапата за горно ниво и почна да фърга вода през изхода.
 Оти му не сработи клапата за горно ниво и почна да фърга вода през изхода.

Звънат ми в неделята - наводнение в офиса. Да взема парцали, кофи да изгребаме водата. Аз земах делонгито (прахосмукачка с воден филтър). Още в коридора за 10-на офиса - вода. Некога сградата е била производствена, сега офиси. Обаче настилката с наклони. Там де са били сифоните дълбочината на водата идеше къде до 10 см. Неколко чиляка топеха парцали и изцеждаха в кофи. Други гребеха с лопата според зависи от дълбочината на водата. А я чувам у нашия офис нещо бръмчи и гледам един разклонител се удавил и станал на бързовар. Никой не се сетил да спре тока
 Включително и аз когато пристигнах. Така както бях нагазил дръпнах щепсела. След дъжд качулка спряхме тока. И по другите офиси имаше удавени разклонители. След тази случка закачих разклонителите на висота.
 Включително и аз когато пристигнах. Така както бях нагазил дръпнах щепсела. След дъжд качулка спряхме тока. И по другите офиси имаше удавени разклонители. След тази случка закачих разклонителите на висота.Аз па удавих делонгито
 Но след като настояваш ... Виж, аз не говоря какво помня. Имах глупостта да изпусна една мощност по памет, та дадох повод на хидразин да си раздвижи пръстите ... Направих ги лъжичките преди няколко дни специално заради тази тема. Направил съм клип (не съм го качвал) с чиста вода, после добавям кафе. Вижда се как водата веднага започва да се загрява. Накрая добавям и захар за да покажа как няма да се случат онези неща с тавана дето хидразин ги пророкуваше. Просто кафето си завря. Не коментирам твоите 5 мм. Аз знам 1 см. Така съм правил не малко. Вършили са работа. Има едно (неписано) правило "сантиметър на киловолт". Става въпрос за въздушна междина за прескачане на дъга (сигурен съм, че го знаш). Да контролираш тока в електролит под тази норма
  Но след като настояваш ... Виж, аз не говоря какво помня. Имах глупостта да изпусна една мощност по памет, та дадох повод на хидразин да си раздвижи пръстите ... Направих ги лъжичките преди няколко дни специално заради тази тема. Направил съм клип (не съм го качвал) с чиста вода, после добавям кафе. Вижда се как водата веднага започва да се загрява. Накрая добавям и захар за да покажа как няма да се случат онези неща с тавана дето хидразин ги пророкуваше. Просто кафето си завря. Не коментирам твоите 5 мм. Аз знам 1 см. Така съм правил не малко. Вършили са работа. Има едно (неписано) правило "сантиметър на киловолт". Става въпрос за въздушна междина за прескачане на дъга (сигурен съм, че го знаш). Да контролираш тока в електролит под тази норма   ... все ми се струва, че е прекалено рисковано.
  ... все ми се струва, че е прекалено рисковано.