хей колега купи си менбрани но не от 18лв. а от 38лв. и най важното намери тоцния майстор.Аз карам вече 240хиляди с такъв и досега съм сменял двапъти менбрани и съм доволен-сам си го правя?

докера написа:Е ти с какво искаш да е пълен - със злато ли ?Е ХУБАВО БИ БИЛО Е Е ПЪЛЕН СЪС ЗЛАТО, ТОГАВА ЩЕ СМЕНИ КОЛАТА СЪС НОВА, НЯМА ДА СИ ИГРАЕ СЪС ИЗПАРИТЕЛИ.....................То и филтърчето на ел.магнитния клапан сигурно е за смяна вече... Не ходи да търсиш в сервиз , а в магазин за газови уретби . И наистина - напиши модела , че да проверим
pif4o написа:С ренцо ланди въобще не се занимаваи, по голям боклук от него няма, ако е този модел дето прилича на немска каска. И да му смениш мембраните ще работи корекно един месец при положение че имаш късмет и ще почне с номерата. Казвам ти го от личен опит и борба с два такива изпарителя, ако ти трябва изпарител по добре си купи един волтран от колкото тва ренцо, е ако имаш кинти купи си Ловато за да знаеш че ще го сложиш и ще забравишА бе Пивчо аз съм с ренцо ланди от 2009г. и съм нямал никакъв проблем до сега, но сега чак спря да работи колата ми на газ и мисля че иска почистване изпарителя, и може би смяна на мембрани, ТАЗИ ИТАЛИАНСКА ФИРМА НА ИЗПАРИТЕЛИ Е МНОГО ДОБРА.
cakev79 написа:Отворих го.УЖАС.Пълсно е с графит или някакъв нагар.Питах в един сервиз.Отговора е същия.Не си заслужава ремонта,нямаме мембрани за моделаспоред мен си заслужава ремонта, стига да можеш да си го направиш сам, цената на изпарителя ланди ренцо е 117лв. а иначе турските изпарители са по 50лв.))
a.tonchev@yahoo.de написа:на твое място- ако не знам как изобщо става- бих дал на майстора 10-15лв да ги змени, особено като имаш планове да пътуваш.НАПРОТИВ ПРОСТО Е...........
не е толкова просто.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: