Здравейте
Как разбирам каква мощност ми осигурява горелката 

Например значи ли че Р3 е равно на 20 киловата......Р2-10кВТ и Р1 -5кВТ
Защо в книжката за RB20......Пише мощност 5-20кВт
Май май питам глупости ама нейсе,щото колкото по малко гориво подавам.....по логика по.малко мощност 

Ама има ли начин да се види точно колко е?

Как разбирам каква мощност ми осигурява горелката

Например значи ли че Р3 е равно на 20 киловата......Р2-10кВТ и Р1 -5кВТ
Защо в книжката за RB20......Пише мощност 5-20кВт
Май май питам глупости ама нейсе,щото колкото по малко гориво подавам.....по логика по.малко мощност

Ама има ли начин да се види точно колко е?
.gif)
 Може ,писаха формули хората ,теглиха колко пуша шнека ,иска висене в котелното - до като жената не каже ( какво правиш при тая горелка ,на мен толкова не обръщаш внимание )
 Може ,писаха формули хората ,теглиха колко пуша шнека ,иска висене в котелното - до като жената не каже ( какво правиш при тая горелка ,на мен толкова не обръщаш внимание )   Монтирал съм такава тубусната горелка но не за слънчогледови пелети ,не знам какво има още добавено да чисти вътре в тубуса  .Човека който пише за горелката да обясни ако трябва в специална тема щом иска че да ни стане ясно ефективността и как превъзхожда Грейко.
 Монтирал съм такава тубусната горелка но не за слънчогледови пелети ,не знам какво има още добавено да чисти вътре в тубуса  .Човека който пише за горелката да обясни ако трябва в специална тема щом иска че да ни стане ясно ефективността и как превъзхожда Грейко.