Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Bobi Arnaudov - специалист
Вижте сега, това че съм завършил електротехника нищо не значи. Уменията си ги научих в последствие от работата и покриват доста от нормите на стандартното електрообзавеждане, автоматика, електроника и т.н /който е запознат какво прави електромеханика на кораба ще е наясно/. Не съм се обидил, но просто в момента както почти всички знаете съм в ремонт на бащината ми къща и не ме интересува как е направена ел. инсталацията, ВИК инсталацията и тази на парното, защото сменям всичко съвсем сам. Правих проверки след прочетен пост за да отговоря адекватно на някой пост, а не за да пиша празни приказки. След като си направя всичко както трябва може всеки един от вас да дойде вкъщи да ме пита кое, къде и как съм свързал, та дори и откъде минават кабелите и да му кажа /носете си уреди за откриване на кабели ако искате защото всичко е зад гипсокартона/, но старото не ме интересува кой знае колко защото времето му е преброено. Да, преди около 5 години открих, че на лампите има постоянна фаза, защото се ровичках като луд, но след това имах проблеми вкъщи и живях на квартира 2 години и след това започнах да плавам по корабите и нямах време да се ровичкам из ел инсталацията вкъщи, а гледах да прекарвам повече време със семейството си. Наричайте ме както си искате, съмнявайте се в уменията и знанията ми, като цяло не ми пука, защото аз си знам колко умея и разбирам.
hidrazin - майстор
Bobi Arnaudov написа:
...който е запознат какво прави електромеханика на кораба ще е наясно....
Електротехниката на кораб не е ... баш като "сухопътната" електротехника. :-D
Та нещо като не ти е ясно - просто питай....
:partyman:
hidrazin написа:
Bobi Arnaudov написа:
...който е запознат какво прави електромеханика на кораба ще е наясно....
Електротехниката на кораб не е ... баш като "сухопътната" електротехника. :-D
Та нещо като не ти е ясно - просто питай....
:partyman:
Да, прав си не е. "Сухопътната" както я нарече ти е доста по елементарна от корабната :)
rettere - специалист
Bobi Arnaudov написа:
Вижте сега, това че съм завършил електротехника нищо не значи. Уменията си ги научих в последствие от работата
Е това са днешните училища...Евала ти за усърдието, пич. Не им се връзвай много много.
rettere написа:
Bobi Arnaudov написа:
Вижте сега, това че съм завършил електротехника нищо не значи. Уменията си ги научих в последствие от работата
Е това са днешните училища...Евала ти за усърдието, пич. Не им се връзвай много много.
А, гледам да не го правя, ама едва ли не ме изкараха некадърен, че се изказах че може би са ми сменили фаза и нула когато са вадили електромера отвън и че не съм проверил преди това как са нещата.
Относно училищата - така е. Учат се всякакви тъпотии, формули, чертежи, няма никаква практика ... Реално погледнато на човек му трябват няколко основни формули и повече практика.

Поздрави
plamen6703 - майстор
Bobi Arnaudov написа:
... Реално погледнато на човек му трябват няколко основни формули и повече практика.
Поздрави
Реално погледнато на човек му трябват МНОГО знания и след това трупане на практически опит.
Желая ти попътен вятър и успех! :partyman:

Тема "тарикатска девиаторна схема" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: