Вижте сега, това че съм завършил електротехника нищо не значи. Уменията си ги научих в последствие от работата и покриват доста от нормите на стандартното електрообзавеждане, автоматика, електроника и т.н /който е запознат какво прави електромеханика на кораба ще е наясно/. Не съм се обидил, но просто в момента както почти всички знаете съм в ремонт на бащината ми къща и не ме интересува как е направена ел. инсталацията, ВИК инсталацията и тази на парното, защото сменям всичко съвсем сам. Правих проверки след прочетен пост за да отговоря адекватно на някой пост, а не за да пиша празни приказки. След като си направя всичко както трябва може всеки един от вас да дойде вкъщи да ме пита кое, къде и как съм свързал, та дори и откъде минават кабелите и да му кажа /носете си уреди за откриване на кабели ако искате защото всичко е зад гипсокартона/, но старото не ме интересува кой знае колко защото времето му е преброено. Да, преди около 5 години открих, че на лампите има постоянна фаза, защото се ровичках като луд, но след това имах проблеми вкъщи и живях на квартира 2 години и след това започнах да плавам по корабите и нямах време да се ровичкам из ел инсталацията вкъщи, а гледах да прекарвам повече време със семейството си. Наричайте ме както си искате, съмнявайте се в уменията и знанията ми, като цяло не ми пука, защото аз си знам колко умея и разбирам.
Bobi Arnaudov написа:...който е запознат какво прави електромеханика на кораба ще е наясно....Електротехниката на кораб не е ... баш като "сухопътната" електротехника.

Та нещо като не ти е ясно - просто питай....