• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
plamen6703 - майстор
Вадим Владимиров написа:
Егати и анархията в строителството при нас.
Производителя има едни изисквания:
........На какъв наклон може да се полагат керемиди Брамак? Керемидите Брамак могат да се полагат на минимален наклон от 17° до максимален 90°.
,проектанта чертае друго, изпълнителя прави трето. Щеше да е смешно, ако не бе истина
Проектанта чертае каквото трябва, изпълнителят изпълнява каквото разпореди този, който поръчва "музиката" :wink:
Ако се бяха появили проблеми щях да си платя за "дяволъка" като се свалят керемидите и се покрие с презряната ми ламарина... Иначе съм съгласен с анархията в строителството... кой може и кой не може в БГ се прави на "майстор" на покриви и не само на покриви. Същото е с авто "сервизите"... с "автокъщите"... както и почти всеки се опитва да рови електронна техника... да разбира от електротехника... :) :partyman:
Чираче - майстор
Вадим Владимиров написа:
Егати и анархията в строителството при нас.
2. Трапецовидна ламарина.
Това термопанели ли имаш в предвид?
Вадим Владимиров - специалист
Стига си врял твоите панели навсякъде. Как си представяш термопанели на покрив в центъра на София, на покрив, на който единия скат е с керемиди?
Фитилчо - майстор
Вадим Владимиров написа:
Стига си врял твоите панели навсякъде. Как си представяш термопанели на покрив в центъра на София, на покрив, на който единия скат е с керемиди?
Никак,това не е индустриално хале. сТОИ ОТВРАТИТЕЛНО!
Чираче - майстор
Вадим Владимиров написа:
Разбира се. Всичко, което пречи на бизнеса, е грозно.
Фитилчо - майстор
Чираче написа:
Вадим Владимиров написа:
Разбира се. Всичко, което пречи на бизнеса, е грозно.
Почваш да дразниш вече. Даже тоя гадния сайдинг беличкия и грозните индустриални парапети стоят отвратително.
Дебела глава си. На село си прави каквото искаш, в София това нещо НЕ СТОИ, иначе щях да го иползвам.
Hoвoceлckи - майстор
Бе то сумарно по-грозни картинки от колкото в София няма никъде, ма карай ...
Чираче, свинско е да пишеш кой какъв е бил, а после да си триеш постовете. Не е мъжки, а ........
Последна промяна от Virtex на чет сеп 28, 2017 9:00 am, променено общо 1 път.
Причина: премахване на обида
Ето това имах предвид под трапецовидна ламарина.
Изображение
Чираче - майстор
Вадим Владимиров написа:
Чираче, свинско е да пишеш кой какъв е бил, а после да си триеш постовете. Не е мъжки, а ........
Вадиме,
Аз не съм си изтрил поста. Не знам кой е. Вероятно някой с права. Винаги съм искал, когато някой пост е изтрит от модератор или администратор, на негово място да има обяснение ЗАЩО?

За трапецовидната ламарина.
Какво е предназначението на един покрив? Да бъде здрав, надежден, и да предпазва сградата под него от атмосферните условия. Това е една преграда. И, ако е направен качествено, от ламарина с добро покритие, кое е грешно? И ако от страни има фасада с "визия", кое е лошото? Хората се впечатляват от визията. Да не би да я гледат с ДРОН? Под тая ламарина може да се направи всякаква термо изолация, и да стане прилично.
Има много видове покриви. Знам. Всеки има своите предпочитания. Лошо няма. Зависи от финикийските знаци, и сигурността, която се търси.
Може и да не съм прав, знам ли?
Последна промяна от Чираче на ср сеп 27, 2017 8:06 pm, променено общо 1 път.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

Тема "Нов Покрив 11°" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: