• 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 106
Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
Този ейнхел сега го погледнах 1.8kw 50л 299лв входящ 270л изход 100л. Ами той същия като А1, който е на парксайд/ейнхел само че на 10бара настройка и 50л резервоар. Но 1.8kw за 50л са малко. Предполагам, че пълни за около 3мин?
След като задейства при пад под 7бара и двата работят вече еднакво- 50л не помагат.
Мойте двата в паралел с един двигател само 1.8 от парксайда все същата работа

Ехаа. Ейнхела 239лв е 1.1кв. Райдера 195л входящо и 1.5кв за 199лв, стенли 6л 180л 1.1кв входящо 289лв

Ха ха.
plamen6703 - майстор
fore написа:

Екстра ти е компресора от хладилник, може и климатици да вакуумираш ако искаш даже..... :wink:
Не се опитвай да разбираш от климатици, колкото "разбираш" от компресори, почти толкова и даже по-малко "разбираш" от климатична техника :lol:
По темата, че се отклоних да храня трол, компресора на Лидъл за тези пари е много скъп и не бих посъветвал никой да дава толкова много за толкова малко... :partyman:
Virtex - майстор
Ще изчакам cholev да го купи този компресор и да направи сравнение с този, който има вече :-D

Така ще е най-обективно - ще се сравнява модел с модел от една марка.

Майтапа настрана, спомена се какво се получава като параметри - заглеждах компресори по едно време и не ме бърка марка, но не останах очарован от липсата на данни.

fore: това с ейнхела и 10те бара е интересно, значи може да ги достигат. Както и този лидълски ще може, ако си държат на спецификацията.
jekasus - майстор
Утре, в новата брошура, ако не пуснат някой инструмент, как ли ще се развие темата за компресорите?...
Virtex - майстор
Темата за компресорите се премести тук : viewtopic.php?f=45&t=58167

Приемам предложения за заглавие и място за дискусия :)

jekasus съседите получават доста добри оферти. Бях учуден колко много предложения има като цяло в Гърция и Румъния, тук няма почти нищо. Как да не коментира човек :)

А за Германия да не говорим, там има още повече продукти.
jekasus - майстор
Virtex написа:
съседите получават доста добри оферти.
Virtex написа:
А за Германия да не говорим, там има още повече продукти.
Имат търсене, какво търсене тук, като дори домашни майстори се заредили с маркови инструменти и дори на тях не им трябват хоби-инструмент :-D
А и маркови инструменти умират, още как умират... Ако видят истинска работа...
Virtex - майстор
"На запад" си има термини като planned obsolescence, designed to fail и други с едната цел да се правят продукти, които да се счупят, за да купиш нови. Разликата е колко е това време.

Никои от производителите не печели ако прави вечни неща. Къде батерия, къде резервни части.

Това важи за всякакъв клас уреди, независимо евтини или скъпи ...

Иначе ми е интересно с примери кои уреди от какво се чупят...но затова може отделна тема, където да се вихри спама :)
plamen6703 - майстор
При чупенето на уреди много допринася посредствеността на задкормилното устройство :wink: Виждал съм, айде нека го нарека полуидиот, който на на ръчна бормашина с патрон до 13 мм. поставя 22 мм. свредло с престъргана на струг опашка да влиза в патрона и пробива желязо.... резултата е издъхнала в ръцете му машина... причината е простотия...
Примери колкото искаш в тази посока :-D
wanderer - специалист
Virtex написа:
...

Иначе ми е интересно с примери кои уреди от какво се чупят...но затова може отделна тема, където да се вихри спама :)
  • интересна тема би станало и според мен. пускай да видим...
Virtex - майстор
wanderer написа:
интересна тема би станало и според мен. пускай да видим...
Ако някои има желание нека направи :)
jekasus написа:
Утре, в новата брошура, ако не пуснат някой инструмент, как ли ще се развие темата за компресорите?...
И сега какво ще се дискутира :-D

1. Да не би Лидл България да се отказват да предлагат Parkside марката?
2. Не сме достатъчно голям пазар, за да "отпускат" бройки насам ?
3. Хората от Лидл България четат темата и виждат, че няма интерес ?
4. ?

Майтапа настрана - липсата на техника за поредна седмица е учудващ на фона на предлагането в другите страни ( както беше споменато )
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 106

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: