• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
шоп - майстор
Явор33 написа:
Което четох за ламаринените е че са мн шумни. А това ще е голям проблем.
Не се съгласявам.
Това са градски легенди. Шума е почти 1/1 спрямо керамиката. Аз поне не намирам разлика. С 5-10 см вата нещата са пей сърце. Хем топло, хем безшумно, не само от дъжд ами и от коли, самолети и изобщо външни шумове.

Покрива ми е с метални керемиди и вата.
Virtex - майстор
Вадим Владимиров написа:
Чираче, свинско е да пишеш кой какъв е бил, а после да си триеш постовете. Не е мъжки, а ........
Поста е изтрит от мен, защото има обидни насоки. Темата няма нужда от подобен род мнения.
Чираче написа:
Вадиме,
Аз не съм си изтрил поста. Не знам кой е. Вероятно някой с права. Винаги съм искал, когато някой пост е изтрит от модератор или администратор, на негово място да има обяснение ЗАЩО?
Това с едитването на поста е добра идея. Така в един момент ще има и достатъчно материал за предприемане на по-сериозни стъпки ако участникът не се усети сам, че прекалява с обидите. Досега съм махал крайни мнения и обидни такива, но явно има желание за промяна и ще се съобразя с желанието да остава информация кой как се отнася :)

Специално твоят пост беше изтрит, защото използваш термини с цел обида на други потребители на база манталитет.
Чираче - майстор
Virtex написа:

Специално твоят пост беше изтрит, защото използваш термини с цел обида на други потребители на база манталитет.
Разбрах.
А това няма ли термини с цел обида?
Вадим Владимиров написа:
Чираче, свинско е да пишеш кой какъв е бил, а после да си триеш постовете. Не е мъжки, а ........
Virtex - майстор
Интересно колко бърза реакция има, когато обидата е насочена обратно. Иначе никаква реакция, когато постовете с обиди продължават...

По принцип да и ще бъде коригирано.
plamen6703 - майстор
Чак пък такава обидчивост, все едно става дума за жена в менопаузата :-D
шоп написа:
Явор33 написа:
Което четох за ламаринените е че са мн шумни. А това ще е голям проблем.
Не се съгласявам.
Това са градски легенди. Шума е почти 1/1 спрямо керамиката. Аз поне не намирам разлика. С 5-10 см вата нещата са пей сърце. Хем топло, хем безшумно, не само от дъжд ами и от коли, самолети и изобщо външни шумове.

Покрива ми е с метални керемиди и вата.

Шопе ,това което намерих и прочетох за металните керемиди, е че и на тях им трябва поне 14°. Апри теб отдолу стая за спане ли е??
Здравейте Хора

Имало някаква серия на керамичните керемиди Тондах. Която била с минимален 12° наклон. Някой да каже мнение за тях??
шоп - майстор
Явор, да тавана е мансарден и се живее.

За наклоните нищо не съм писал ...трябва да се спазват препоръките на производителя.
Руди - майстор
Virtex написа:
Според това www.tondach.bg/content/download/52136/1 ... kt_NEW.pdf
има дори и 10°
10° си е 17,6%, авторът на темата говори за 11%.
За тези, които нямат тангенс на калкулатора, има:
Таблица
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

Тема "Нов Покрив 11°" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: