• 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 518
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте колеги и аз вече съм собственик на Бижу. Днес ми я пуснаха, след като я загасих и вечерта я запалих отново всичко вървеше добре и изведнъж изкочи грешка "отворена врата" . Опитах се да я изтрия проверявах вратата , но всичко си беше наред, а след запалване отново се появяваше грешката. Ако някой има идея как да го оправя ще му бъда много благодарен.
petko69 - помощник
връщаи я веднага на греиковците
kalin72 - майстор
Предполагам същата причина, като снощи - на един нов Златен огин му беше откачен единия кабел на хол сензора и даваше грешка 07, следователно не пали - откачен кабел. Отвори, провери и те така :)
martolk - специалист
nidini написа:
Здравейте колеги и аз вече съм собственик на Бижу. Днес ми я пуснаха, след като я загасих и вечерта я запалих отново всичко вървеше добре и изведнъж изкочи грешка "отворена врата" . Опитах се да я изтрия проверявах вратата , но всичко си беше наред, а след запалване отново се появяваше грешката. Ако някой има идея как да го оправя ще му бъда много благодарен.
Влез в сервизно меню (задържаш бутона 2 секунди), в оборудване и махни отметката на вакуум сензор. После опитай да я запалиш. Ако тръгне, в него е причината (прекъснат кабел, запушване, дефект на пресостата...).
Благодаря колеги, сега говорих с човека който я пуска, май проблема ми е в комина. Първо него ще прегледам и тогава ще продължа с другите варианти.
Ndp007 - специалист
nidini написа:
Благодаря колеги, сега говорих с човека който я пуска, май проблема ми е в комина. Първо него ще прегледам и тогава ще продължа с другите варианти.
Бас фащам че няма да е от комина .
alekzadaner - напреднал
А аз се надявам да не е,понеже поръчах моята именно, че нямам достатачно тяга и като отварях камината с водната риза леко връщаше,надявам се вентилатора на димните газове да отстрани проблема.
Ndp007 - специалист
alekzadaner написа:
А аз се надявам да не е,понеже поръчах моята именно, че нямам достатачно тяга и като отварях камината с водната риза леко връщаше,надявам се вентилатора на димните газове да отстрани проблема.
Мисля че сензора за отворена врата е по налягане в горивната камера значи нямаш налягане а ако ти е запушен комина ще имаш превишено налягане и няма да има аларма за отворена врата.Но може и да бъркам.
alekzadaner - напреднал
Моята още не е дошла,сигурно отговора ти за по горния коментар.
Ndp007 - специалист
alekzadaner написа:
Моята още не е дошла,сигурно отговора ти за по горния коментар.
Маи тъй стана.
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 518

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: