jekasus написа:винтоверт 14.4 на Бош с лагери на моторчето?VE-2 серията със сменяемите четки е с лагери мотора.
jekasus написа: Конспирацията за Чолев най ми харесва/4/Промених го това, за да не се обиди - казах го на майтап, защото е фен човека![]()
1. - Действат по заповед отгоре и пускат по едно и също време, както и в другите държави.

Относно "заповедите" - според мен има списък какво може да поръчват и понеже е изцяло отделен франчайз в България те си определят какво и кога да пускат.
Някои от нещата ги имаше преди немските ( учудващо ) и според мен тогава е "можело" да вземат. И меринджейте само избират кое кога.
Макар че някои неща стоят и няма шанс да се вземат, вероятно и те не знаят.
Според мен преди коледа ще засилят техниката, вероятно ще се купуват и като за подаръци.
cholev тези, които искат да си купят друг клас уред не ги интересува какво има в Лидл

И не казвам марков, защото всеки уред има марка - тези в Лидл са Парксайд, това си е марка...за незапознатите

И с тези "вметки" за "марковите" дано темата не тръгне пак в грешна посока, защото ще се знае кой е виновника