• 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 106
Нека намерим най-тънките цени.
ESPACE - майстор
jekasus написа:
винтоверт 14.4 на Бош с лагери на моторчето?
VE-2 серията със сменяемите четки е с лагери мотора.
Virtex - майстор
jekasus написа:
Конспирацията за Чолев най ми харесва/4/ :-D
1. - Действат по заповед отгоре и пускат по едно и също време, както и в другите държави.
Промених го това, за да не се обиди - казах го на майтап, защото е фен човека :-D

Относно "заповедите" - според мен има списък какво може да поръчват и понеже е изцяло отделен франчайз в България те си определят какво и кога да пускат.
Някои от нещата ги имаше преди немските ( учудващо ) и според мен тогава е "можело" да вземат. И меринджейте само избират кое кога.
Макар че някои неща стоят и няма шанс да се вземат, вероятно и те не знаят.

Според мен преди коледа ще засилят техниката, вероятно ще се купуват и като за подаръци.

cholev тези, които искат да си купят друг клас уред не ги интересува какво има в Лидл :-D

И не казвам марков, защото всеки уред има марка - тези в Лидл са Парксайд, това си е марка...за незапознатите :lol:

И с тези "вметки" за "марковите" дано темата не тръгне пак в грешна посока, защото ще се знае кой е виновника :)
jekasus - майстор
cholev написа:
Тоалетна на котарака от Лидл
И такова ли купуват хората?...
cholev написа:
Водка Кауфланд
Основно си посягам към "Пять озер" в "Берьозка" :-D
cholev - майстор
Virtex написа:

cholev тези, които искат да си купят друг клас уред не ги интересува какво има в Лидл :-D

И не казвам марков, защото всеки уред има марка - тези в Лидл са Парксайд, това си е марка...за незапознатите :lol:

И с тези "вметки" за "марковите" дано темата не тръгне пак в грешна посока, защото ще се знае кой е виновника :)
Пази боже. :-D
Понеже компресора е актуален да видим 'непознатите' как ще го пазаруват
Разбрахме (всички без мене- щото очевадно не е така ама карай), че има много по яки и евтини.
В момента в Мошино има един куп компресори- може би 15- толкова колкото се продават в Перник за година (и повече). Интересно ми ще могат ли да ги разкарат. Ако не тъп анализ на пазара. Ако да страхотен успех на марката. Ще следиме :)
jekasus - майстор
ESPACE написа:

VE-2 серията със сменяемите четки е с лагери мотора.
В понеделник ще погледна, но ми се видя капсулован двигател, за четки съм сигурен, че не са сменяеми по лесния начин, винтовертове са на 8 години.
Virtex написа:
защото ще се знае кой е виновника
Ония ще - килчо, кулчо или нещо подобно... Толерантен съм спрямо хоби-профи, защото ги виждам реално в работа и виждам кое трябва наистина и кое без значение, и кое не става за никакъв чеп...
cholev - майстор
jekasus написа:
cholev написа:
Водка Кауфланд
Основно си посягам към "Пять озер" в "Берьозка" :-D
Па и аз де съм на "Пять озер". :drinkers:
Ама ми е далече магазина
(25км) а и са разкопали яко Между Борис и Борово.
В неделя на път от Слънчев бряг минах и оставих 150лв :?

Изображение
Virtex - майстор
cholev написа:
Интересно ми ще могат ли да ги разкарат. Ако не тъп анализ на пазара. Ако да страхотен успех на марката. Ще следиме :)
Това е "по-страшното" - че може да се откажат да зареждат бройки, защото не могат да направят правилен анализ и трупат загуби.
jekasus написа:
ги виждам реално в работа и виждам кое трябва наистина и кое без значение, и кое не става за никакъв чеп...
Това е по-интересното (поне за мен) със информация. Не че накара някои да си купи парксайд или друг клас, а като реални впечатления.

Не като на cholev снимките с промотиране на алкохолизъм :-D
jekasus - майстор
Virtex написа:
снимките с промотиране на алкохолизъм
За червен хайвер липсва краве масло за черен хляб, това е като шопска салата за ракия :-D
Virtex написа:
а като реални впечатления.
Зависи, какво правиш, ако е кача да правя покрив - мои инструменти "умират" :-D , иначе няма как да не призная на тия два винтоверта, купени преди осем години и видяли бая работа, истинска работа, дали Бош подържа също ниво сега ...
Ремонта след гаранцията - перфо 2-28 - ключ струва 120лв/+-/, тия вентоверти имаха по едва смяна на ключове - грубо около 90 лв.
Единствена приятна новина, че ги подържат, резервни части... За Хилти,само инфо, не съм сигурен, подържат само вече пет години резервни части.
dundi - специалист
Здравейте! Поразгледах сега няколко сайта на Лидл в Европа, никъде няма машинки, тук таме авто седмица която при нас вече мина.
В общи линии няма разлика в акциите между това което е при нас и това при тях.
Virtex - майстор
Някои помни ли кога Акумулаторният такер Parkside PAT 4 A1 беше из родните магазини ?

И дали става да забива адекватно скоби ?
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 106

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: