• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 106
Нека намерим най-тънките цени.
Фитилчо - майстор
Virtex написа:
Някои помни ли кога Акумулаторният такер Parkside PAT 4 A1 беше из родните магазини ?

И дали става да забива адекватно скоби ?
Имаш инфо,че ще го пускат или си го намерил от някъде другаде?
Аз не помня, да е продаван тук, но може и да ми е пожълтяло кръщелното повечко :lol:

Иначе, като се замисля, той ръчният ги забива тези смешните скоби, какво остава за този, не би трябвало да е проблем.
cholev - майстор
Нямам спомен този такер да е пускан

Иначе по горещата тема- компресор освен с параметрите (които четете като 'дявола евангелието :-D ) има и други неща.
На снимките- сравнение на въздушните филтри- отляво истински хартиен филтърна парксайд/шепах по типа на тези от прахосмукачките - отдясно примиера с филтър правен в час по трудово; малко парче дунапрен
Тръба изходящ въздух с пластинчат охладител на парксайд/шепах и гола тръба на примиера.

Изображение

Изображение

Изображение
Virtex - майстор
cholev на първата снимка си забравил да махнеш selfie филтъра и има голямо софтуерно "омазване" на снимката :-D

За акумулаторният такер - мислех, че са го пускали, затова попитах. Но явно не са.
Преди време имаше Бош на подобна цена като промоция и се чудех дали него като "първообраза" на парксайд, но явно съм гледал немският магазин и може би затова не взех нищо :)
etconev - специалист
Колеги, при развален инструмент / изгоря ми сабленият трион/ в магазина ли се носи инструмента за гаранцията?
dido1975 - специалист
В магазина с касовата бележка
kartechar - специалист
Задължително ли е да е в магазина от където е купен или може във всеки магазин от веригата?
Virtex - майстор
От 9ти Октомври се очакват следните уреди за компресора:
- гайковерт
- пясъкоструйка
- пулверизатор

Други неща като техника не бяха рекламирали.
Ивелин1 - специалист
Virtex написа:
От 9ти Октомври се очакват следните уреди за компресора:
- гайковерт
- пясъкоструйка
- пулверизатор

Други неща като техника не бяха рекламирали.
Здравей.
От къде разбра какво ще има? :?:
Virtex - майстор
[в кръга на шегата]
cholev работи там и ме помоли да казвам промоциите, за да не се разбере откъде идва информацията :-D
[/в кръга на шегата]

Това разбира се е на майтап казано.

На някои от лидълите слагат като постери с предстоящи промоции след касите. Всеки, които отиде в магазина и обърне внимание може да ги види.

До работата има лидл и затова ако ходя гледам какво има и съответно в този лидл слагат доста постери, за да "пази" от слънцето (че е крива страна за касите) и има информация.

mitko64 преди време беше 'отговорен' за тази информация ( дори и от сайта с ръководствата гледаше ), но явно вече няма желание да участва.

Отново да подчертая, че това с cholev е на майтап ! Като голям фен на марката се надявам няма да се обиди, ако е така ще го изтрия :)
cholev - майстор
Не ми пречи Virtex-e, но не ми и помага. Ето вчера си купих от агнешките ребра и изгорях с 20 кинта. Оказаха се с мирис на лекарства и не могат да се ядат. За съжаление- произход България :axe: . Чудя се - дали да не ги загъна във вестник и да ги върна с касовата бележка :-D . С една дума може само моето агне да е било дефектно. Ако някой друг е пробвал нека каже. Голям провал на Лидл с тези агнета :?

Колкото до пнемвмо инструментите. Имам ги и трите. Пистолета за боядисване е добър и даже мисля да си взема още един. Вчера монтирах улук над плъзгащата врата на работилницата и трябваше да отрежа един винкел на 45о . С труден достъп и пневмо триончето се справи много добре. За трудно достъпни места е супер. Има го в лидл-сервице, та може и него да го пуснат.

Та въпроса ми е. По другите магазине в Перник почти няма пневмо инструменти. Как е по големните вериги- Практикер например и др.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 106

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: