• 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 36
Ел. инструментите. Консумативи.
пишман_майстор - майстор
Странно защо пак си купуваш зеге с "неподходящ" захват?! Аз лично щях да си помисля какво да избера втория път.
nautilus33 - майстор
Боша не го купих, А макитата не знаех какъв е захвата, доката не го получих. Добре е, че поне на едно място намерих оригинални ножчета, но ще опитам и тези с по-малката дупка, като я разширя.
Krass - майстор
Мой приятел работи с нещо такова, и е изхвърлил зегето
Прикачен файл:
094 WLF2237_3.jpg
plamen6703 - майстор
Някои режем и неща различни от ламинат и не си изхвърляме "зегетата", а си ги ползваме като ни се налага :-D :partyman:
nautilus33 - майстор
Да, зегето не е само за ламинат :)
Chefo77 - майстор
Това на снимката върши работа за прави срезове, я питай твоя приятел как оформя вътрешен правоъгълник, триъгълник или заобляне. Например как обикаля три страни на колона на една дъска :wink:
Да не говорим как къса ламината от долната страна...
Krass - майстор
Е, вие пък сега. Исках да кажа, че основно използва гилотината. Скоро ми слага 15 квадрата без да вади зегето. Няма прах.
plamen6703 - майстор
Искаше да кажеш, че си е изхвърлил зегето, ако прочетеш по-горе сам ще видиш какво си казал :wink:
Chefo77 - майстор
Krass написа:
Е, вие пък сега. Исках да кажа, че основно използва гилотината. Скоро ми слага 15 квадрата без да вади зегето. Няма прах.
На права стая става. Като свикнеш, се ядва - единият колега има такава и си я ползва редовно между 14 и 16 :) Освен прахът, много важна е и тишината :wink:
Мен със сигурност не ме грабна. Да не говорим колко е обемна спрямо зегето :)
nautilus33 - майстор
И да попитам още нещо- по каталог го дават да реже дърво до 55мм. От какво се определя тази дебелина на материала? Т.е. ако му сложа по-дълъг нож, ще реже ли да речем 70мм, или не е препоръчително, тъй като мощността няма да е достатъчна?
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 36

Тема "Работа с прободен трион" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: