• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 52
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ivel2005 - специалист
filmatoplo написа:
Аз не разбрах точно камината по кое пали и гаси -по температурата на водата ,или по сигнали от Стайния термостат..
Пали по стайния термостат в друга стая
filmatoplo - майстор
На прост език казано - камината си работи и по едно време щом достигне стайна нагласена температура Стайния термостат прекъсва сигнал към камината и тя влиза в режим нещо като изчакване ,след малко когато камината пали отново сигурно ли е че термостата е още в изключително положение.Малко странно защото ако камината запали без да дочака термостата ,какво става след като тя вече гори и термостата тогава се сети да даде старт .Не съм видял такова нещо.
ivel2005 - специалист
Термостатът е изключил,но камината охлажда водата и почва пак да я грее.
Маци - специалист
и при мен е същият проблем
ivel2005 - специалист
Възможно ли е да не е съгласуван код и затова термостата да не контролира камината?При включване на термостата светва зелената лампа на приемника,но камината си стои изключена.
lebendi - специалист
ivel2005 написа:
Възможно ли е да не е съгласуван код и затова термостата да не контролира камината?При включване на термостата светва зелената лампа на приемника,но камината си стои изключена.
Колега провери в инструкцията в каква позиция трябва да е режим stand by on или off,за да се управлява по t° на въздуха ,а и при управление от външен стаен термостат май t° на въздуха на самата камина трябва да е на минимума от 07°.Успех.
bmahob - майстор
Аз съм с такова управление, в сервизното меню отметнал ли си да се води по външен термостат?
ivel2005 - специалист
bmahob написа:
Аз съм с такова управление, в сервизното меню отметнал ли си да се води по външен термостат?
Във кое меню е настройката?Иска ли парола за това меню?
bmahob - майстор
Да .... сервизното меню не Нам обаче дали са ни еднакви паролите
ivel2005 - специалист
bmahob написа:
Да .... сервизното меню не Нам обаче дали са ни еднакви паролите
Тя сигурно е стандартна паролата.Как е твойта?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 52

Тема "Пелетна камина, "Лили"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: