pikelll написа:Знаеш ли паролата за сервизното меню?Маци написа:Здравейте ....нов съм в форума а и може би и въпроса не ми е за тук но все пак ще си кажа билежките.. отоплявам 100кв етаж от къща с вътрешна изолацията с обща мощ на радиатори 12кв. Който с с термо глави само на лирата няма а боилера мо е с серпентина която се управлява от ел задвижка.....Та закупих пелетна камина лили 20 кв ..дойде исталатора настрои камината и дим да го няма
.....пускам камината да работи достига температурата на водата (65 градуса) като преди да достигне тази t започва да намалява мощноста и влиза в модулация (66градуса)до тук добре но когато достигне зададената температура на стаиния термостат отметката която стои на дисплея на камината изчезва (нормално ли е това)след което камината продължава да си работи като температурата на водата се покачи на 68 градуса камината влиза в някакъв режим wait cooling след което камината гасне и
Здравей!
Камината ти е нагласена да се води по водата. Ако не ти харесва така да работи! Си намали водата да ти е на 60 градуса и управлявай от стайният термостат. И да нормално е да ти влиза в модулация когато достига по близо до зададените градуси, и да намаля от мощността съответно.
Да те питам като шум как ти се струва?
Защото на мен ми дрънчи вентилатора. И да знам, дали и при другите издава шумящ шум.
Каквото те интересува питай относно тази камина. Опознал съм и нещата горе долу
a9 e koda
Ivel2005 отстрани ли проблема?ако е да би ли споделил как ;)