Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Антония - специалист
В една друга тема вече споменахме Кристиян Нейко в София. Ето още няколко варианта, за съжаление почти всички са само в София:

1. Емир -- правят каквото им кажеш, за съжаление за 45 дни (поне за цяла душ кабина това беше срокът), имат някакви магазини във Варна.

2. Симем Интериор викат, че правят всякакви душ кабини и паравани.

3. Равак са много скъпи по принцип, но все пак бих проверила и при тях.

Като се прибера у дома довечера -- ще погледна дали имам и на други фирми координатите. Ама както се сещаш... аз съм от София и само на местни фирми съм обръщала внимание. Все пак Пловдив не е кой знае колко далече, мисля, че сумата за транспорт няма да е твърде голяма.
dundurma - специалист
vidrata написа:
Уйдурма стига си показва банята .Не ще спечелиш овации.
първо е дундурма 2 искам само да помогна и 3 не търся одобребие за нещо,което ми харесва на мене,а стъклото струва 200лв
Последна промяна от dundurma на пон авг 04, 2008 4:14 pm, променено общо 1 път.
XpacTa - специалист
Ами то ако търсиш стъклото като резервна част може да звъниш по фирми за душ-кабини, ама ако искаш да ти го изработят май ти трябва нещо подобно:
http://www.artglassbg.com/go.idecs?i=202
Но като си помисля за какви пари ще става дума ми се струва че е по-добре да си купиш нова.
tubleron - специалист
Антония написа:
В една друга тема вече споменахме Кристиян Нейко в София. Ето още няколко варианта, за съжаление почти всички са само в София:

1. Емир -- правят каквото им кажеш, за съжаление за 45 дни (поне за цяла душ кабина това беше срокът), имат някакви магазини във Варна.

2. Симем Интериор викат, че правят всякакви душ кабини и паравани.

3. Равак са много скъпи по принцип, но все пак бих проверила и при тях.

Като се прибера у дома довечера -- ще погледна дали имам и на други фирми координатите. Ама както се сещаш... аз съм от София и само на местни фирми съм обръщала внимание. Все пак Пловдив не е кой знае колко далече, мисля, че сумата за транспорт няма да е твърде голяма.
Антония,звънях и на четирите фирми.Отговорите на 3 от тях са-НЕ. Последната има клон в Пловдив.Ще ида до там но вече съм почти отчаян :( .Благодаря ти за помощта всв пак ;)
Антония - специалист
Сещам се нещо... Дорма продават обков за душ кабини -- защо не им се обадиш и питаш те дали ще ти препоръчат някоя фирма, която да прави извити стъкла? Обикновено са много сърдечни и помагат с информация охотно. Преди време комуникирах с тях :)
plumber - специалист
052/571660,26 Търг.център Сима.Звъниш и ги питаш.90 % няма да могат да ти дадат отговор.Търсиш Олга или Ани.Кажи им че си говорил с Денислав и дали могат да ти помогнат.Пращаш им поздрави :) Искаш им тел.на ф-ма ДОЕЛ-Добрич.Мисля че ще ти свършат работа.Пиши да знаем резултата,че на всеки може да му се наложи.
кака Лара - специалист
колега, дано да съм закъсняла с помощта, но сега погледнах кашона на мойта кабина (ъглова, 6мм темперирано стъкло), вносителя е Интер Керамик ООД, на сайта им можеш да намериш координати. Понеже всичко е преопаковано тук в БГ, предполагам, че всичко им идва насипно от Китай, и ще могат да ти продадат едно стъкло на цена като за цяла кабина....
Успех!
gal94 - напреднал
Много тъжна история! Не се шегувам, съчувствам ти!
plumber - специалист
Какво стана?Има ли резултат?
plumber написа:
Какво стана?Има ли резултат?
Резултата е 4е намерих фирма която огъва стъкла в Пловдив,но искат точни размери-хорда,ъгъл и т.н. Колкото мога измерих и им ги дадох.Цялата работа излезе 50лв. но.....Нищо общо със оригиналното стъкло(не мога да дам свястни размери).След това намерих един даскал по геометрия,тои прави сметките и стъклото е много близко до оригиналното но сега дъгата е по голяма(по-извито стана )и няма да може да се затваря вратичката-пак ударих на камък.А от фирмата нито искат да им занеса оригиналното стъкло,нито да пратят техен човек да вземе размерите.Стъклото е 5мм-точно с толкова е по-извито това което поръчах,явно размера които сме дали е от външната страна а е трябвало да е от вътрешната(или обратно).Та това е засега. Фирма има,няма кои да изчисли точните размери-хорди морди и т.н.

Тема "Душ кабина-Помощ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: