Най - вълнуващия въпрос зимно време.
bmahob - майстор
Днес ходих до един магазин и понеже крановете са ми FORNARA GAIA там предлагат същите термовинтили и глави/така смяната ще стане най-лесна/, има и аксиални 16,50лв+12,50главата, кажете мнение за тази марка мисля че са италиански :-D
filmatoplo - майстор
:) Оня ден точно такива монтирах ,но още не е пусната инсталацията в действие за да ти кажа резултата
bmahob - майстор
Иначе всички кранове са ми такива, ама съм ги ползвал 1 година и ко да им гледам :-D Но с тях най-лесно ще стане конверсията, даже мисля сам да ги правя
filmatoplo - майстор
Ти де кой друг ,ако искаш да видиш как се взимат 10 лв за 2 секунди викни майстор . :wink: ( колко бройки са да сметна по 10 :) ).
bmahob - майстор
Имам 6броя, но се чудя на всички дали да слагам/има предвид и на този в банята/ И най-вече имам една 60см панелка/в гардеробна 5-6м2 където от към входа на топлата вода има стена и там единствения вариант вертикално поставена или като на твойта снимка с коляно!?!?
Su-37 - специалист
Вземи 4 комплекта, а в банята и този в гардеробната само при нужда с крановете.
bmahob - майстор
Тази вечер направих проба в дневната кефоте е камината като ми стана жега затворих двата радиатора, и почти веднага мина в модулация.... значи термоглавите ще действат....
filmatoplo - майстор
:-D Представи си - седнал си на дивана и си пиеш ракията ,обаче жената ти мери чашките и след втората ти взима шишето :lol: ,така работят и термоглавите .
bmahob - майстор
Абе ако и обаркам топлото ме само ракията ше ми вземе..... :-D :-D
bmahob - майстор
Вчера в бързината след работа ги монтирах, но едва после забелязах че аксиалните кранове са луксор, а ъгловия форнара, иначе термоглавите са форнара. Искам да питам от пакета бяха на 3степен,аз така ги и монтирах и после ги отворих на 5 така ли се прави???

Прикачен файл

IMG_20171006_075230.jpg

Прикачен файл

IMG_20171006_075326.jpg

Прикачен файл

IMG_20171006_075359.jpg

Тема "Мнение за термовинтили и глави FORNARA" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: