Най - вълнуващия въпрос зимно време.
gunpowder - специалист
Здравейте на всички , имам въпросче отностно производители на пелети в Шуменска област . Някой горил ли е слънчогледови от Плиска ОЙЛ и дървесни от ЛЕС КОМЕРС .
gunpowder - специалист
Най-сетне се уредих с 10 чувалчета от Сливенските слънчогледки за настройката на горелките , а към края на месеца ще чакаме основното количество :prayer: . Супер отзивчиви са във Варненския офис
filmatoplo - майстор
Ако не е тайна дай връзка със тези пелети ,какво пише на човалите ,кой ги произвежда, 6 милиметра ли са .
judas - специалист
Колеги, дали ще вървят пелети 14мм на РБ20?
filmatoplo - майстор
Сефте чувам за 14 мм ,слънчогледови ли са .освен да се пробват не виждам как ще има отговор . :wink:
bmahob - майстор
4-ти чувал от Биофючър с. Крупник /Благоевградско/ лятото 300лв/т за сега доволни, минимално пепел в кошницата/като се има предвид че експерементирам още с въздуха
judas - специалист
filmatoplo написа:
Сефте чувам за 14 мм ,слънчогледови ли са .освен да се пробват не виждам как ще има отговор . :wink:
Не са слънчогледови, въглищни са, чудя се дали да пробвам :mrgreen:
filmatoplo - майстор
Ако искаме да гледаме Сиир ще каже някой Да ,но мисля че едва ли ще може да работи без контрол ,калоричността и температурата е друга ,може да стопи нещо.
m.eit - специалист
judas написа:
filmatoplo написа:
Не са слънчогледови, въглищни са, чудя се дали да пробвам :mrgreen:
Братле един мой приятел е виждал във един автосервиз ,грейко да гори такива пелети,и вика горелката не можеш да я познаеш каква е,по добре не пробвай,ако искаш въглища ,вземи си еко енергия ,полска горелка,тя за това е направена! :weedman:
judas - специалист
m.eit написа:
... по добре не пробвай,ако искаш въглища ,вземи си еко енергия ,полска горелка,тя за това е направена! :weedman:
Мерси бате! Ще ми се полска. Ама догодина!?!

Тема "Мнение за производители на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: