• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
Харалампи - специалист
Вече и хванах чалъма на програмата. Вижте какво спретнах с нея.

Прикачен файл

4.jpg
4.jpg (10.2 KиБ) Видяна 5221 пъти

Прикачен файл

3.jpg
3.jpg (10.48 KиБ) Видяна 5221 пъти

Прикачен файл

2.jpg
2.jpg (11.88 KиБ) Видяна 5221 пъти

Прикачен файл

5.jpg
5.jpg (8.49 KиБ) Видяна 5221 пъти

Прикачен файл

1.jpg
1.jpg (12.56 KиБ) Видяна 5221 пъти
kobutan - специалист
и какво е това? подготви ако можеш уроци за вуди.
имаш много поздрави от даунлоуд.бг.
Харалампи - специалист
kobutan написа:
и какво е това? подготви ако можеш уроци за вуди.
имаш много поздрави от даунлоуд.бг.
Няма да мога да направя видео-уроци, защото все още не съм много задобрял и допускам грешки. Видеото от производителя си е много добро, само дето е за по-стара версия от тази с която работя. Ръководството също. Въпреки това помагат.

Шкафа е за вграждане на аспиратор. Ако се загледате в изгледа отзад се вижда отвора в който трябва да влезе. Притесняват ме средните рафтове, които трябва да хвана някак си един за друг и за средната вертикална преграда. Интересуваме някой знае ли подходящо закрепване. :irre:
maroka - специалист
Притесняват ме средните рафтове, които трябва да хвана някак си един за друг и за средната вертикална преграда. Интересуваме някой знае ли подходящо закрепване. :irre:
Закрепвания колкото щеш.......минификс, фиксограс, рафикс, blum-ска разглобка....и дай малко повече инфо за програмата, както и една перспектива...защото от видяното до момента ми се струва лабава работа.
kobutan - специалист
програмата е woody. уроците са във флаш формат и са за старата версия 1,5. харалампи работи с 2,00,36. последната известна версия е 2,03,41, но нея я продават. може да се намери безплатно 2,03,20.
директора на интеар - разработчика на програмата- е изгонил програмистите и бъдещето на проекта не е ясно. не се знае ще има ли нови версии, отдавна на оф. й сайт няма новини за нови версии, няма демо и каквато и да било информация за развитието на woody с изключение на има мебелна изложба еди къде си, търсете ни на този щанд и предлагаме отстъпка някаква. а програмата е много хубава, жалко за всичко.
ето тука има инфо, линка е на скрийншот на програмата
http://www.download.bg/index.php?cls=pr ... t&id=35475
Харалампи - специалист
[quote="maroka] както и една перспектива...защото от видяното до момента ми се струва лабава работа.[/quote]

Дал съм 2 перспективи. Отпред и отзад
На средният рафт не съм сложил сглобки защото нещо не ми позволява програмата. От към външната страна ще меря по горните. Въпроса ми е в средата как да захвана двете средни дъна през средната страница за да не стане "лабаво" както казваш.

P.S. Всъщност версията е 2.01.71
Последна промяна от Харалампи на вт сеп 23, 2008 5:40 pm, променено общо 1 път.
null - специалист
а защо не го разделиш на два отделни шкафа?
страниците с тази форма никой няма да иска да ти ги нареже и кантова (това ако не си ги правиш сам. то и сам как смяташ да ги "резнеш" ако не е тайна?)
освен това за вратичките на долната част няма (не знам дали така се казва) "царга". също така как смяташ да се отварят?

а относно сглобките аз ползвам така наречения "минификс". нямам шаблон. меря за всяка дупка с линийка. "тайната" обаче е да си вземеш хубав фрезер. по този начин няма да имаш проблеми както се опасяваш
Притесняват ме средните рафтове, които трябва да хвана някак си един за друг и за средната вертикална преграда.
хващаш ги само за вертикалните.
Харалампи - специалист
null написа:
а защо не го разделиш на два отделни шкафа?
страниците с тази форма никой няма да иска да ти ги нареже и кантова (това ако не си ги правиш сам. то и сам как смяташ да ги "резнеш" ако не е тайна?)
След кратка консултация се оказа че си прав. Ще го разделя на два шкафа и пак ще постна картинки. Ама само аксонометрия да не препълваме темата.
maroka - специалист
Дал си изглед :-D

Говоря ти за цялостна перспектива на цялата кухня, интересно ми е каква визия изкарва програмата.
Харалампи - специалист
maroka написа:
Дал си изглед :-D

Говоря ти за цялостна перспектива на цялата кухня, интересно ми е каква визия изкарва програмата.
Не съм правил цялостен изглед на кухнята. Не съм сигурен дали модула за създаване на изглед работи. Програмата не е много стабилна. Отвреме на време спира самоволно. Иначе улеснява доста работата и дава визуална представа за изделието.

Мога с две три думи да обясня какво представлява кухнята. Усвоил съм терасата. В левия ъгъл е печката а в десният мивката. Тръбите минават по стената. Вертикалния панел на терасата не съм го събарял и затова съм малко нещо ограничен откъм ширина.
  • 1
  • 2

Тема "Шкаф за асп. проектиран с Woody" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: