Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Баси още чакаме пелети от Трон ,какво стана ,още от края на Август сме дали заявки ,кво става не знам ,дайте идея за пелети с подобно качество към Бургаско .и цена около 360 -370 лв.И два тира да дойдат още днес ще се продадът ,без майтап.
filmatoplo - майстор
Не вярвам да няма свободни количества някъде ,ако няма значи скоро ще има скок .
dobrev - специалист
Някой ползвал ли е от тези пелети и какво е мнението за тях?

Прикачен файл

20171018_183527-816x459.jpg
20171018_183527-816x459.jpg (89.06 KиБ) Видяна 2053 пъти
nokoniko - специалист
В Брезник има двама производители на пелети. Някой който е ползвал да сподели мнение.
filmatoplo - майстор
Едно време горих пелети от Брезник ,такова качество Никога повече не срещнах - след изгаряне на пелетите в пепелника просто нищо не остава абе няма пепел .Ама кой да види адрес #-o .
ulieliadi - специалист
Е Пелетисимо сигурно си горил. Втори сезон съм с тях - горят. Водят се като най-качествените пелети в региона, а по това време и най-трудно достъпните. Цената им вече е над 385лв.
П.С.Ходил съм във фабриката и е супер модерна работа - човешкият фактор е сведен до минимум.
Айде стига реклама :lol:
kalin72 - майстор
Не съм убеден, че са Пелетисимо, по-скоро BR pellets. Аз съм миналата година с тях, е няма пепел и това си е. Супер доволен съм, 350 лева за палет 70 торби по 15 кг, цена целогодишно.
Пелетисимо - изгорих 2 тона минала зима, ще повторя само ако няма други наоколо.
filmatoplo - майстор
Сега е момента да питам - дайте връзка с BR pellets . :)
kalin72 - майстор
filmatoplo написа:
Сега е момента да питам - дайте връзка с BR pellets . :)
0888 554 691
0888 556 268

Изображение

Изображение
filmatoplo - майстор
#-o Мале ,биваше ли да сте толкова далече бе хора .благодаря ще питам как седят нещата . :wink:

Тема "Мнение за производители на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: