• 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 106
Нека намерим най-тънките цени.
Avas_co - майстор
Хм, както се оказва, май съм се изказвал леко неподготвен, ми то не ставало дума за комплекта 10,13,14 и 17, ами за комплекта с бая повечко варианти, ама от тия ламелните.
Те били, както сега разбрах на цена от 16 лева, боже...
Хайде няма нужда.
jekasus - майстор
Avas_co написа:
Те били, както сега разбрах на цена от 16 лева
Нормална цена, къде още по-малка :-D
Препоръчай ми шестостенна вложка на 13мм - искам безсмъртна :-D Спрямо производителя, ще погледна и на други размери...
dido1975 - специалист
Virtex написа:
След дълго чакане най-накрая има нови инструменти в брошурата за другата седмица (23ти) :-D

+ темата е малко почистена
И кои са новите инструменти? Освен винтоверт и няколко свредла-друго не виждам! Или аз не гдедам където трябва.
jekasus - майстор
Та за вложките?... Легендата за за лишаването от вечната гаранция съм я чувал от нашите елтехници, които са работили преди да дойдат чез,мез и други...
etconev - специалист
Колеги, с прискърбие съобщавам моето мнение :проба: :D но ми се струва, че този форум губи смисъла си!!! Лидл, от няколко месеца, явно се предприели политика да не пускат инструменти! За поредна седмица ...Нищо! Освен дребни нещица, като свредла, аку отверка и ...абе нищо съществествено...! А какви времена бяха....ех...като фалирах още докато взема заплата, защотото имаше изобилие от инструменти! :rolleyes:
brick - специалист
От намаленията някой тук отнесе ли голямото гедоре (214 части) за 119 лева?
:supz:
stan73 - майстор
Да, видях го и си струва, но вече имам малкото от 80 (а това ще ми е излишно голямо), та затова не си го купих (а иначе малкото пак го ползвах онзи ден, за да разглобя бойлера за почистване от котлен камък (много комфортно става, като разполагаш с инструмент...)).
Обаче си купих тресчотъчните ключове и отвертките (също имам и от двата вида, но тресчотъчните са този път 6 бр и с куфарче (а не само блистер), а отвертките са в доста добро куфарче (не само блистер и стелажче за стена)). Снощи ми остана малко време да ги разгледам, на вид, а и като изработка са много добре. Дано и на здравина да са добри. Като забележка на "първо четене" -
тресчотъчните ключове са с едри зъби и леко грубовати, но би трябвало да вършат работа за домашно използване... Когато успея да ги тествам - пак ще пиша.
П.П. Гледах и клипчето за инструмента на Вера (за което колегите са шернали линк по-горе) - вярно е на светлинни години (супер ергономична и квалитетна изработка), но за много от ползвателите (като мен, на които рядко се налага да ползват инструменти), разликата в цената няма да е оправдана.
fore - майстор
Голямото гедоре го има от първото му пускане. Купих си още разни преходи и ги добавих в него. С негова помощ смених виско съединителя на перката на Пасата 5,5 и амортесьор ролката на водният ремък. Това без сваляне на предницата, при положение че трябвало да се сваля...... Само за ангренажа се изисква сваляне фактически. Такива преходи направих че мога да развия съединения на доста неудобни места и то стегнати с голяма якост. Много съм доволен от Гедорето.

Някой разтягат локуми и ни говорят за маркови ключета докато се чудят с кого да се дракат, а други вършиме работа........ :wink:

Та действително гедорето е 6 и като якост и като набор. Има някой липси на въртоци и преходи, но те се набавят при необходимост допълнително.

На Компресорния Москвич на Жената свалях шофьорската седалка заради скъсан кабел в ключалката на колана който инициираше светещ айрбег на таблото. Естествено вложката по спомен беше Е 12. Тия новите като еврейска звезда ама на вложка - вътрешно. Та в гедорето го имаше и това Е......... :)

Отделно има и за авто-свещи който кара бензинки- 16, 18 и 21 с гумена вложка естествено отвътре.
От еврейсикте звезди има и големи Т 52, Т60 по спомен....... За панти на авто врати предполагам.

--------

Купих си от гедоретата им и това с глухата тресчотка и вложки, за дългите шпилки и то е добро и уникало. При повечето гедорета нещата са им на ниво.

Ламелните ключове с тресчотките за които стана по горе патардията са малко груби, но пък вършат добра работа за кофти места- зад чинията на антената на Булста за реглажа и. Та и от тях съм доволен.
jekasus - майстор
Аз така и не разбрах каква вложка да си купя?...
Иначе викат -боклук, боклук... А като ги питаш - почват помежду си да се плюят... :-D
Май ще си взема болтер, гаджет или топмастер, и ако не загубя някъде, ще изкарам десетина години с нея :-D
fore - майстор
Вложка си купуваш каквато ти трябва- Е10, Т12, М15 и тнт..... :wink:

За марките, и Лидл да вземеш няма да сбъркаш. Там получаваш тотална гаранция с право на 24 часова замяна ако има. :lol:

Иначе имам и на топмастер тресчотка на 1/2 и глухи камъни от други марки купувани по отделно и комплектовани от Жената в обща калъвка от плат. До сега няма счупен камък или тресчотка. Но то зависи и как се ползва.

Брато купи малко гедоре на Манесман мисля че се казваше и то е екстра за дребни ремонти.
Единствено всички тресчотки ги гресирам.
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 106

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: