• 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 106
Нека намерим най-тънките цени.
Акумулаторния винтоверт за 39.99 дали в добър? Нещо 200 оборота в минута ми се виждат много малко. :?:
cholev - майстор
Епа ти сега. На 3.6в батерия колко искаш оборота, 200 са си ок :lol: . Големите братя са 400 на 10.8 - 20в
Държи батерията много и завива, но няма степени на въртящия момент. Абе с ограничено ползване. Турил съм я в раницата на лаптопа и сега се замислих, че не съм я ползвал няколко месеца. :-D
dido1975 - специалист
Голямото гедоре от кога са го пуснали. В брошурата не го виждам, а не съм ходил в Лидл.
etconev - специалист
Колеги, за машинката за заточване какво ще кажете? Става ли за свредла т.е заточва ли ги лесно и добре?
Virtex - майстор
dido1975 написа:
Голямото гедоре от кога са го пуснали. В брошурата не го виждам, а не съм ходил в Лидл.
Четвъртък (деня на намаленията) го има(ше) само в магазините.
dido1975 - специалист
Значи може и да съм го изтървал. Утре ще проверя.
Ивелин1 - специалист
Здравейте колеги. Искам да попитам знаете ли от къде мога да купя или да поръчам винтоверт parkside PDSSA 20-LI A1 :?: . Благодаря на всички, които ще ми помогнат!!!
Virtex - майстор
Не знам до колко си заслужава. За 160лв по-скоро не - този от 80лв + ключове за 20лв покрива голяма част от комплекта з 160. Но може и да бъркам.

Вече за 120лв...дали е ОК - може би.

---

Иначе част от старите мнения са преместени.
brick - специалист
Virtex написа:
Не знам до колко си заслужава. За 160лв по-скоро не - този от 80лв + ключове за 20лв покрива голяма част от комплекта з 160. Но може и да бъркам.

Вече за 120лв...дали е ОК - може би.
Аз също имам този от 80 лв., и затова се ослушвах за големия, когато беше на 160 (пак без аналог по цена/качество), но онзи ден, като видях намалението, го отнесох без да се замисля...

Удобно е да имаш комплект тресчотка/вложки и за квадрат 3/8" (малките динамометрични ключове са на толкова по правило, и си трябват камъни за тях, че с преходник към 1/2" или 1/4" е тромаво). Освен това - дълга и здрава отвертка за 6,3 мм битчета, 20-ина сантиметров удължител за 1/2", по съвместителство дръжка на въртока (но може да се вади), 18 мм вложка за свещи и още няколко екстри спрямо по-малкия комплект.

Ламелните тресчотъчни ключове за 16 лв. на вид са здрави (не съм ги напъвал още) и подходящи за груби дейности. Сравнително къси са, което е в + за места със стеснен достъп. Но забелязах и недостатък, по-сериозен от едрите зъби - обратният ход има прекалено голямо (ама наистина голямо) съпротивление и вместо да щрака тресчотката, гайката се развива/завива обратно... Т.е. тресчотката реално ще работи само при заяждащи резби и при започнало затягане на гайката, което не е идеята на тресчотъчните ключове по принцип...

Но ги взех, защото понякога ми се налага да монтирам кофраж, скрепен с голям брой шпилки и после да демонтирам, та пада голямо завиване и развиване на гайки по дълги, на места леко подбити и зацапани резби (шпилките са за многократна употреба и не става да се скъсяват) - е за тази работа ми трябваха подобни евтини и яки ключове, които да не жаля - защото досега за целта ползвах малкото фино гедоренце с проходни вложки.
borkata99 - специалист
dido1975 написа:
Значи може и да съм го изтървал. Утре ще проверя.
В Русе на Лидъл-а до болницата петък 20.10.2017 14 часа ги имаше.....успех !
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 106

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: