Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
donio_1 - специалист
здравейте на всички!и аз започвам малък ремонт ,и ще ви покажа какъв ще трябва да е краиния резултат :lol: ..скоро ще публикувам снимки на апартамента за да ми помогнете с някоя свежа идея.Благодаря за вниманието !!!

Прикачен файл

m_DSC01495.jpg
това ще бъде хола и кухнята
m_DSC01495.jpg (21.23 KиБ) Видяна 5881 пъти

Прикачен файл

m_DSC01520.jpg
това ще ни е спалничката
m_DSC01520.jpg (24 KиБ) Видяна 5881 пъти
trevora - специалист
Не ми харесва,ама изобщо нито спалнята, нито кухнята.Цветовете са ужасни,а дизайн просто няма.Не се сърди ,но поразгледай малко снимки,порови малко в нета или просто дай някакви размери и ще поумуваме малко :)
g_ker - специалист
trevora написа:
Не ми харесва,ама изобщо нито спалнята, нито кухнята.Цветовете са ужасни,а дизайн просто няма.Не се сърди ,но поразгледай малко снимки,порови малко в нета или просто дай някакви размери и ще поумуваме малко :)
Човека не пита на някой дали му харесва или не ,а иска някакви идеи - в което няма нищо лошо.За да ги получи обаче трябва да даде размери.
Антония - специалист
Спалнята не трябва да се поставя между вратата и прозореца -- и по практически, и по визуални причини. Премести я на срещуположната стена, по-добре ще е. И заложи на по-неутрални цветове, това е стая за почивка, а жълтото е твърде агресивно. Ако искаш цветни вратички на мебелите, избери нещо, което няма да се бие с дървесната шарка и със стените.

Ако искаш дивани на ъгъл -- защо просто не вземеш Г-образен диван? Не слагай етажерки над него, седящият ще се чувства застрашен :) По-добре задели мястото за картини, наистина. Високите странични шкафове на секцията са твърде затварящи, заложи на по-разчупени форми. Кухненските шкафове са малко, а ниският преграден шкаф, който разделя помещението, е някак не на място.

И съм абсолютно убедена, че има нещо сбъркано с размерите и пропорциите. Сам ли си правил проекта? Дай точните размери, за да преценим наистина какво не е наред в разположението. trevora със сигурност може да ти даде добри идеи :) А и другите дами ще се включим и ще помогнем с предложения.
trevora - специалист
Човека не пита на някой дали му харесва или не ,а иска някакви идеи - в което няма нищо лошо.За да ги получи обаче трябва да даде размери.
Човека и да пита и да не пита,аз мисля че мога да си кажа мнението :) Нека да пусне размери или скица на помещенията и мисля,че заедно ще измислим нещо хубаво :)
donio_1 - специалист
вижте сега,наистина изглежда малко смотано но в противен случаи нямаше да провокира острото мнение на Тревора :lol: .проекта съм го правил сам на някакво демо просто за да създам някаква визуализация,но действително на него липсват доста части от стаята както и размера не саответства напълно.в общи линии разположението ще бъде такова с изключение на спалнята(за радост на Антония),сега тя вече ще е срещу прозореца и до вратата.за цвета на стените в спалнята :? не съм категоричен но дори и да е жълт,няма да бъде така силен.по принцип за това бих приел идеи.относно кухненските шкафове ,първо ще спомена че се занимавам с монтаж на мебели и съм виждал доста конфигурации и не съм съвсем бос на тази тема но също бих приел съвети за разположението,защото човек се учи докато е жив :cool: .само имаите в предвид че барчето което прегражда там,ще бъде аквариум и вероятно би било наи добре да бъде чак вкрая.ами ще разчутам на вашите съвети,пък вие бъдете търпеливи докато пусна размерите
sasooooooooo - "специалист"
А, какво стана с ел. таблото?
Пусна муха на колегите и после ни вест, ни кост... :?
donio_1 - специалист
ето вижте как изглежда работата засега още немога да намеря кой да ми нанесе размерите накрая ще ги начертая на ръка маи :? :?:

Прикачен файл

m_DSC01525.jpg
това ще бъде хола с кухнята
m_DSC01525.jpg (13.98 KиБ) Видяна 5203 пъти

Прикачен файл

m_DSC01526.jpg
това ще е спалнята
m_DSC01526.jpg (15.54 KиБ) Видяна 5203 пъти

Прикачен файл

m_DSC01535.jpg
и така изглежда терасата в момента
m_DSC01535.jpg (31.57 KиБ) Видяна 5203 пъти