Най - вълнуващия въпрос зимно време.
bmahob - майстор
Ние сме близко :-D ти си далеч :lol:
m.eit - специалист
filmatoplo написа:
Едно време горих пелети от Брезник ,такова качество Никога повече не срещнах - след изгаряне на пелетите в пепелника просто нищо не остава абе няма пепел .Ама кой да види адрес #-o .

Подобно качество е на Ропката ООД село Хвойна ,проверено. Имат доставка и до Бургас. Над 10 тона договаряне!

:weedman:
пп. нямам общо с фирмата ,използвал съм ги!
Здравейте,търся мнения за пелети? От какъв вид трябва да са? До момента чух много мнения и клоня по към широколистна дървесина-чист дъб.Не знам от кой пройзводител да взема и от къде? Печката е суха 10 кв Бурнит,това ще ни е първа зима с нея.Живеем в Бургас.Чета много по темата и случайно попаднах на вашите коментари,за това моля,за още мнения.Благодаря,предварително.
nokoniko - специалист
tedince_twins написа:
Здравейте,търся мнения за пелети? От какъв вид трябва да са? До момента чух много мнения и клоня по към широколистна дървесина-чист дъб.Не знам от кой пройзводител да взема и от къде? Печката е суха 10 кв Бурнит,това ще ни е първа зима с нея.Живеем в Бургас.Чета много по темата и случайно попаднах на вашите коментари,за това моля,за още мнения.Благодаря,предварително.
Това което съм прочел през последната година ме убеди, че чамовите/бор/ са по-добри от дъб, бук и т.н.
filmatoplo - майстор
Щом аз чакам пелети от края на Август представете си колко има пелети в Бургаско .Един е доставчика Трон и те нещо я оплескаха не може да смогнат с доставките ,ей сега ще вдигнат цената и ще купим на 400-420 лв ,прецакаха ни .
gnt69 - майстор
filmatoplo написа:
прецакаха ни .
И ние в Русе сме прецакани, вдигнаха слънчогледовите на 220 лева. Оня ден разпитвах за дървестни
ами и тука няма. Една парнаджийска фирма ми предложи Трон на 440 лева ама малко имали само 1-2 тона можело да ми продадат.
bmahob - майстор
Ейййййй спекулантска държава, тука иглолистни лятото има на 290лв/тон болллллл и то никак лоши! :x
filmatoplo - майстор
:-D Оооох кой да гледа лятото чехкините ,изтървахме момента :wink:
plastkomfort - специалист
Чамови по 370 лв. от с.Буйновци
filmatoplo - майстор
Тая година един човек пак си купи пелети Шваигхофер ,2 тира докара от Русе ,но каза голяма цена 400 и нещо лв.

Тема "Мнение за производители на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: