kistbam написа:Започнах постройката:На горния покрив си направи снегозадържане, да няма бух-бах, оле-мале в големия снЕг.Прикачен файл:IMG_20171015_184318.jpg

kistbam написа:Започнах постройката:На горния покрив си направи снегозадържане, да няма бух-бах, оле-мале в големия снЕг.Прикачен файл:IMG_20171015_184318.jpg
kistbam написа: Как мога да защитя основата. Имам предвид там където ламперията ще контактува със земята на пода (бетон).Вратите са две и си ги правя сам. От две стари врати ги обкантвам вуншно и вътршно с гредички 5х5см. Пълня с вата. Цялата врата става 14 см дебела и много добре топлоизолирана.
Шопе, при тебе е малко по-различно. Но при мен се получава че дъските ще легнат на бетона.
Също така вратата я мисля аз да си я скова от греди 5х10 и отвън със същата обшивка. При теб гледам че е подобно или се лъжа? Не се вижда на снимката добре.
КИМИ написа: На горния покрив си направи снегозадържане, да няма бух-бах,Сложил съм споко. Даже и на новата постройка сложих
оле-мале кво станА с бараката в големия снег.
lov написа:Да за същото говоря. Оставяш го малко по широко като се ориентираш и с дебелината на мазилката или каквото там ще слагаш. Гледаш да не го залепиш до самия край така че като измажеш прагчето да можеш да подрежеш излишното.ОК. А как по-точно да иззидам тухлите? И какви тухли?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: