• 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 106
Нека намерим най-тънките цени.
dido1975 - специалист
За мое съжаление са свършили и в трите ни магазина
fore - майстор
Някой да е виждал от големите гедорета по 120 лева ?
Трябва ми още едно. Утре ще питам телефонистките дали има нещо залежало.
dido1975 - специалист
fore написа:
Някой да е виждал от големите гедорета по 120 лева ?
Трябва ми още едно. Утре ще питам телефонистките дали има нещо залежало.
Всичко е свършило още до петък. Успех все пак!
fore - майстор
Пак ще ги пуснат. Но операторката каза че не са били в редовна промоция, ами е имало залежали бройки пуснат и само в някой от магазините. Така че не може да ми даде информация за тях. Вероятно в нашият Лидл изобщо не е имало.
stan73 - майстор
Brick написа:

... Ламелните тресчотъчни ключове за 16 лв. на вид са здрави (не съм ги напъвал още) и подходящи за груби дейности. Сравнително къси са, което е в + за места със стеснен достъп. Но забелязах и недостатък, по-сериозен от едрите зъби - обратният ход има прекалено голямо (ама наистина голямо) съпротивление и вместо да щрака тресчотката, гайката се развива/завива обратно... Т.е. тресчотката реално ще работи само при заяждащи резби и при започнало затягане на гайката, което не е идеята на тресчотъчните ключове по принцип...

Но ги взех, защото понякога ми се налага да монтирам кофраж, скрепен с голям брой шпилки и после да демонтирам, та пада голямо завиване и развиване на гайки по дълги, на места леко подбити и зацапани резби (шпилките са за многократна употреба и не става да се скъсяват) - е за тази работа ми трябваха подобни евтини и яки ключове, които да не жаля - защото досега за целта ползвах малкото фино гедоренце с проходни вложки.
Дали няма да помогне да се смажат с добро двигателно масло (примерно 5W40 или 10W40). Аз поне ще опитам...
Между другото днес сутринта имаше още около 5 бр. във варненският Лидл, който е до ТУ. (странно ми е, че са останали)
dido1975 - специалист
fore написа:
Пак ще ги пуснат. Но операторката каза че не са били в редовна промоция, ами е имало залежали бройки пуснат и само в някой от магазините. Така че не може да ми даде информация за тях. Вероятно в нашият Лидл изобщо не е имало.
И аз говорих с тях. Ще ги пуснат, но вече няма да са за по 120лв, а за 160.. И не се знае кога. Това лято ги пускаха два пъти за два месеца и сега още веднъж. Не мисля, че скоро ще ги видим, а за намаление-не се и надявам. Замислям се kraftwelle - 172 части за 120лв.
fore - майстор
Когато, тогава........ :wink: Аз имам едино.
sstefanov - майстор
В магазина на ул. Марко Бочар, кв. Редута, София, имаше цифрови шублери и ъгломери, въпреки че не са обявени никъде.
fore - майстор
Бе то и в нашият има разни инструменти от предишни промоции.
dido1975 - специалист
Това което го няма в Лидл, бързо ще се появи в OLX-a. Въпросния куфар с 216 части е на двойна цена. От 120 на 210 лв. ОТВРАТИТЕЛНО!
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 106

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: