Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Rumen89 - специалист
Моята не запали от първият път с 50-90 и мина през загасване и след това запали. Върнах го на 90-10 и нямаше проблем и без това няма да използвам стайният. Не видях никаква разлика в разхода след две поредни денощия работа по термоглави или по стаен термостат.
milenskior - специалист
Не знам дали е дискутирано, че не съм влизал отдавна, но в сайтана на Грейко видях, че RB се предлага с нов по мощен нагревател (запалка).
Колко е по-мощен и може ли да се слага на стари горелки?
До колкото знам това беше едно от предимствата на горелката, че нагревателя е 120 вата и не харчи много при запалването.
filmatoplo - майстор
С Японските са вече ,не съм ги мерил ,май са по дълги защото преди месец го забелязах че се подават сант и половина напред ,едва ли греша .Кабелите на Японската са бели термооплетка ,старата запалка беше с червени кабели силикон .Дали ще има заемозаменяемост нова запалка със стара тръбичка скоро ще разбера .Моята японска я купувах май за 300 вата . :wink:
Kondor1 - специалист
Запетая и точка се пишат слято с предната дума и се оставя интервал след тях. Изглежда държиш да ги пишеш на обратно.
kuuuuuul - майстор
Важно е какво е написал, а не къде е точката или запетаята :-D Стига спам.
Kondor1 - специалист
Всичко е важно, включително и запетаите.
filmatoplo - майстор
Тъй тъй :wink: пиша и говоря като Йода или Изоп ли беше .
andy_forresite - майстор
Каква е причината пепелта в горелката да се сбива на бучки?
На практика нивото на горящите пелети се вдига нависоко и просвета откъм малкия шнек се стеснява до 1 см. Бучките много трудно падат в пепелника и както се досещате, това влошава самопочистването и качеството на самото горене с всички негативни последици от това. Осветеността спада до 140-50. Бутайки ръчно бучките скача на 175-180 и 1-1,5 часа е добре.
gunpowder - специалист
Някой може ли да ми помогне с намирането на 2 бр. вратички за котел Бош Солид 2000 Б 20kW , на разумна цена разбира се
gunpowder - специалист
gunpowder написа:
Някой може ли да ми помогне с намирането на 2 бр. вратички за котел Бош Солид 2000 Б 20kW , на разумна цена разбира се
Забравих да кажа , че горелките са Greyko RB20

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: