• 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 106
Нека намерим най-тънките цени.
Keresteliev - специалист
dido1975 написа:
Това което го няма в Лидл, бързо ще се появи в OLX-a. Въпросния куфар с 216 части е на двойна цена. От 120 на 210 лв. ОТВРАТИТЕЛНО!
Кое е ОТВРАТИТЕЛНО?

п.п. Докато има балъци, ще има и рибари!

:lol:
dido1975 - специалист
ОТВРАТИТЕЛНО Е това, че докато някой не може да си намери и една бройка, други вземат всичките и ги продават двойно. А за деклариране на тези доходи да не говорим.... Дълга тема за размисъл. Подобре да не я подхващаме
plamen6703 - майстор
Темата изобщо не е дълга, ако не ходехте да се редите на опашки пред вратите на Лидъл, нямаше да има и такива, които да купуват повече бройки и после да ги препродават :-D
Както се казва в такива случаи, докато има говеда, ще има касапи :lol:
Keresteliev - специалист
plamen6703 написа:
.....Както се казва в такива случаи, докато има говеда, ще има касапи :lol:
И шаранчета, дето на подкривен гвоздей без стръв се ловят!

:wink:
dido1975 - специалист
Ако имаше постоянна наличност или онлайн магазин в Лидл, нямаше да има "касапи" и "рибари". Но това е политиката на веригата, която аз честно не разбирам
themask - специалист
Че маркетингът на Лидл е на ниво, спор няма. Тези, обаче, които купуват китайските стоки от трети лица през продавалници, базари и т.н. не мога да ги разбера. Голяма психология ще да е намесена, че да искаш да си купиш нещо на двойна цена, като можеш да си купиш подобен боклук от всяко друго място, включително директно от Китай. 21 век сме, има интернет и за 15 минути можеш да прегледаш цени и възможности за пазаруване от целия свят. Ето, днес търсих 2 болта (shear bolts - не знам как се водят на български) за витлата на един снегорин, които се чупят вместо вала, ако удариш нещо твърдо. След 3 дена звънене по безумни сервизи из БГ, накрая се принудих да мина през един и да питам лице в лице. След 3ма души, които нямаха идея за какво говоря, стигнах до баш шефа, който извади въпросните артикули и ми обади цена от 16лв. за един брой. Благодарих му и след половин час бях поръчал от интернет комплект от 4 бр. за 20 лв. Не знам защо изобщо си губих времето тук, като си знам за какво иде реч. Та... трябва да си луд, за да стоиш в 7 сутринта пред някой дюкян, за да си купиш гедоре, или пък да го купуваш на двойна цена.

Простете за спама :partyman:
nikolson - майстор
themask написа:
shear bolts - не знам как се водят на български)
Ашколсун бе, "секретен болт", "осигурителен болт".
zz_stefanov - майстор
dido1975 написа:
Ако имаше постоянна наличност или онлайн магазин в Лидл, нямаше да има "касапи" и "рибари". Но това е политиката на веригата, която аз честно не разбирам
лидъл се заиграват с рефлексите на населението останали от соца - дефицит и "една жена каза, че нещо са пуснали".
Сега някой трябва да го купи на двойната цена в OLX, сигурно и за това ще се намери кой.
Не, че няма сродни неща за сродни пари http://www.onlinemashini.bg/komplekt-ge ... asti/20183
themask - специалист
nikolson написа:
themask написа:
shear bolts - не знам как се водят на български)
Ашколсун бе, "секретен болт", "осигурителен болт".
Да ти кажа не е нито секретен, нито осигурителен болт.

Изображение
Гост - специалист
themask написа:
Да ти кажа не е нито секретен, нито осигурителен болт.
Нито пък е БОЛТ !!!
Това повече ми прилича на ЩИФТ.
Наложи ми се веднъж да търся по- специален щифт, стандартизиран по DIN, с глава и с отворче за шплент. Продавачката ( която даже трябва и да е консултант) в магазина за крепежни изделия не знаеше какво е щифт.
Извинявам се и аз за отклонението, но много хора (вкл. и дипломирани инженери) не знаят каква е разликата между винт и болт...
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 106

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: