• 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 106
Нека намерим най-тънките цени.
Chefo77 - майстор
dido1975 написа:
Изглежда че ще дочакам зегето =D>
С оглед на последното - не го чакай, не си струва.
daniel.zhelyazkov - напреднал
Здравейте,
Някой може ли да каже дали си струва Комбинирания шлайф, който ще пускат другата събота? И лесно ли се намират шлифовъчни ленти за него?
Или да почакам да пуснат Шмиргела?

Благодаря!
g3org1 - напреднал
И аз се интересувам от комбинираният шлайф, струва ли си парите или не?
Иначе лентите - във всеки голям строителен хипермаркет - например: https://store.krez.bg/product.php?ProductID=7951
Гост - специалист
Комбинирания шлайф не е лош за тези пари. Имам го и го ползвам като шмиргел от време на време. Лентата се затормозява, като натиснеш повече. Мога да се разделя с него за сума с 30 % по- ниска от цената, на която го пускат- за да си купя на негово място такъв, с бавновъртящ се камък (точило).
burkov - специалист
dido1975 написа:
Изглежда че ще дочакам зегето =D>
Не ти трябва. И аз колко го чаках първия път...
Сега даже май е по-евтин. Първия път беше около 80-90 лева.
Накратко:
Основата която трябва да се накланя под ъгъл, постоянно тресе. Понякога се запича и не може да се наклони.
Не работи издухването.
Тръбата която е за към прахосмукачката постоянно изпада.
Има едно плексигласче, което се слага за по-фин срез, и то изпада.
Регулирането на оборотите започва от 4 нагоре до 6.
Преди това или изобщо не тръгва, или ако тръгне, бръмчи яко и спира като опре в материала.
Лазера беше добре, и след стотина среза почна да криви. Гледах ножа, не е крив. Дали е лазера или друго, не знам.
Голям боклук като цяло. Ще го дам по гаранция, но дори и нов да ми върнат, не си заслужаваше парите.
пишман_майстор - майстор
Мда, аз само го погледнах и ми стана ясно. От Лидл имам следните инструменти които за парите си вършат добра до средна хубост работа: пищоф за горещ въздух ( за парите идеален, без конкуренция ) , пневм. такер от предходната серия ( бомба е!) , аксесоари за компресор- маркучи, разпределители , бързи връзки, водоструйка ( засега е добра ) , гайковерт ( само при комбинация с голям високодебитен компресор ) . Всичко останало което съм купувал, или съм го връщал, или продавал на цени колкото да се оттърва, стига клиента да го задоволява инструмента и цената , или подарявал на познати и роднини. Оттогава минавам отдалече край рафтовете с инструменти . Работни обувки съм си вземал, гащеризони и такива подобни, но приключих с нещата дет' им трябва ток :-D
zmiori - специалист
Гост написа:
Комбинирания шлайф не е лош за тези пари. Имам го и го ползвам като шмиргел от време на време. Лентата се затормозява, като натиснеш повече. Мога да се разделя с него за сума с 30 % по- ниска от цената, на която го пускат- за да си купя на негово място такъв, с бавновъртящ се камък (точило).
Я дай телефон да се чуем за шлаифа че имам интерес.
dido1975 - специалист
Имам зеге на Einhell, но се навих на това само заради бързото сваляне на ножчетата. Дайте друго с бързо сваляне, за около тази сума. Пък ако има и лазер.... А за шлайфа - малко му е слабичък мотора, що не спре докато заточвам нож, например. Но все пак ми върши работа
cholev - майстор
Пластмаси мастмаси. От зегето да реже по линията, удобно да се държи и да има СДС захват. Ползвам го инцидентно и не ми е приоритет. Ползвам само акумулаторното 18в и от него съм доволен. Ел.зегето обаче не реже по линията и затова съм го сложил като запасен играч. Е това е нова серия, може и да е по добро от стария вариант. Не знам

Да кажа две думи за новата оберфреза. Основно предимство е разширения отвор. На старата е правоъгълник с ограничен размер. Ограничителя на дълбочина също е подобрен.
Фитилчо - майстор
Ще пускат ножчета а зегето, ще си взема да си имам, доста са добри.
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 106

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: