Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
egx - специалист
имат ли някакви особености и сложнотии тия регулатори при монтиране ?
Trifun - специалист
Не, няма нищо сложно - монтира се на мястото на обикновен ключ в стандартна конзолна кутия. Единственото, което трябва да се спази, е мястото на двата проводника - ако се разменят, ключа не реагира при докосване. Ключа се продава с листовка, в която има схема, всичко е описано много подробно и разбираемо.
egx - специалист
добре имам странен проблем с този ключ.Монтирах го..........работеше си всичко ок.....но сам 2 сек.Взех дистанционното и започнах да си натискам произволно копчета (не бях дочел листовката).Всечко ок...лампата се включи и изключи и до там.В момента правя всичко както и в листовката.Задържам определеното копче , лампата на ключа се изключва и издава сигнал.Пускам копчето на дистанционното и пак сигнал със светване на индикатора на ключа.Натискам веднъж същото копче , но никаква реакция.Аз ли бъркам нещо.Я моля, който имаше такъв ключ да даден някакъв съвет , че утре ще ходя да го връщам. :(
p.s. Ключа реагира при докосване и крушката е 60W

edit:Оффф...неговата мама :D Разбрах му цаката и всичко е ок.
fitnes___ - специалист
имам такъв за хол нее удобен при смениане на каналите командва и ключа на лампата триабва под определени ъгли да командваш телевизора
fitnes___ - специалист
две годинки го имах вкючва и някъв режим охрана светка гасне смех голем
Милен - майстор
Тука предлагат устройство за мек старт на нажежаеми лампи http://constructor.bg/shop/product_info ... f14fdd4f77
DStefanov - специалист
Милен, това което предлагаш не върши никаква работа. Купих го, но вярвай ми прави "мек старт" точно в кавички както са го написали :-D
Милен - майстор
М'да благодаря за уточнението. Понеже имам същия проблем преди време се бях навил да си я поръчвам тая джаджа, но нещо не ми вдъхна доверие и се отказах.
stanetzz - специалист
Брех!
Купих си 5 бройки от тези на "Млад конструктор", но все не ми остава време да ги свържа. Уикенда ще взема да ги пробвам и ще споделя и моите впечатления.

Тема "Въпрос за плавно включване на крушка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: