Връзката между 2 свята
solo5 - майстор
Master_Kenobi написа:
Дори и да имаш идеално равна (математически :-D ) подова замазка, в което се съмнявам
не се съмнявай, наистина много добре ми я направиха замазката :roll:
а питам, защото имам време, докато ми направят вратата за банята и предпочитам да си представя нещата предварително :roll:
vidrata - специален-специалист
Соло ти как разбра че замазката ти е идеална??Обясни по какъв начин установи това.

Ако искаш толкова много да си точен и да не слагаш подложка по-дебела от 2мм (не те разбирам защо ама) си купи от Практикер имат един отвратителен теракот .Хем гаден хем тънък 5мм+ 4мм лепило и си готов 9мм коридор и 9мм(7+2) стая. Айде и почвай че иде зима.
solo5 - майстор
vidrata написа:
Соло ти как разбра че замазката ти е идеална??Обясни по какъв начин установи това.
както и където да поставя нивел в апартамента все показва идеална нивелация :roll:

а колкото до подложката ще слагам, първо стандартната подложка и после примерно 3мм изофлор :roll:
Какъв нивел, колко дълъг и на колко места ?
Като дойде майстора за теракота да не се окаже друго :?

Дано греша.
solo5 - майстор
vidrata грешиш :razz:
майсторът беше супер
добре се справи с лазерния нивелир :roll:
Дано ,дано. Защото знаеш ли колко е лесно да се лъже някой който нищо не разбира.Казвам ти щот много разбирачи съм убедил че черното е бяло .Но не мисли че не ти вярвам дано всичко е ок и у вас стане хубаво.
Сетих се нещо: правя на една кака баня ,тоалетна , коридора и кухнята с теракот.В събота реши да ни нахрани на обяд(по принцип избягвам такива работи) и като си говорим тя вика ,че мрази много цвят "охра".За да и докажа че е голяма разбирачка без да и казвам какъв точно е цвета и фугирах всичко това точно със светла охра.Ако вече си се досетил много и хареса и вика накрая :ама страшен цвят избра за фугата :lol: .
Така че не се доверявай много на майсторята. :wink:
solo5 - майстор
това с доверяването си е ясно
но като ми хареса крайния резултат няма да лъжа я :lol:
Master_Kenobi - V.I.P.
Видрата, обедчета... вечери... Кво друго, освен фуги си й правил на тая кака, а? :-D :-D :-D

Соло, пак ти казвам, говориш за некви 3 мм., които и ти няма да разбереш къде и как ще "изчезнат" като започнеш работа. И защо пропусна без коментар съединителната лайсна, за която ти писах. Няма ли да слагаш? :?
solo5 - майстор
ще сложа разбира се,
без нея няма как да се мине, но не искам тя да изправя нивото :lol:
ако разликата е 3мм няма да ги търся, но ако е повече ще е кофти :-)
Здравейте...
С извинение, че ползвам тената и се включвам късно, но се надявам да получа някой съвет. На мен ми предстои абсолютно същата процедура - полагане на гранитиогрес в коридора и последващо полагане на ламинат в стаите.Та и аз се чудя как да ги докарам на едно ниво. На мен ми хрумна да взема една плоскост от ламиниран паркет, с подложката, която се поставя и да я закрепя при отвора за вратата, просто да ми дава нивото и по нея да подведа гранитогреса в коридора. Дали става така ...и удачно ли е да сложа и коркова подложка. Тя как е като цена, че ако я сложа сега и ,и определи новото, после ще трябва да я има и в стаите...
Благодаря !

Тема "Колко е най-малкия гребен при лепене на теракота?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: