Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ivelinmmmm - специалист
Обадих се на инсталатора обеща да го смени
andy_forresite - майстор
ivelinmmmm написа:
Сега пак бях при горелката огъня беше паднал на 130 - 140 на втора степен зареждане 3 ,цикъл 45 ,въздуха 55 нормално ли е огъня да е 130-140 започна да се променя през 1 час
Я опитай да намалиш въздуха на 45% и след 5-10 мин погледни осветеността.
ivelinmmmm - специалист
Като намаля въздуха на 45 започва да пуши черно , и терасите ми стават в пепел , а като дойде зимата трябва да увелича и дозите тогава колко да направя въздуха 80
n.ganev - майстор
Не си играй докато не сменят версията
filmatoplo - майстор
Новата версия гори по малко пелети .
andy_forresite - майстор
Е тука се вързАха :lol: 2.0 ще харчи още по-малко \:D/
stelibg - специалист
ivelinmmmm написа:
Здравейте , искам да попитам може ли горелка грейко 20кв да се преинсталира докато е в гаранция ,защото съм със софтуер 1,7 и прави много номера постоянно си променя въздуха.През деня работи горе долу добре а вечерта иска повече въздух ,пламъка пада до 130-140 с едни и същи настройки през деня пламъка е 178-188
Аз пък го отдавам на атмосферното налягане, вятър или натрупала се пепел в горелката. Пробвайте да изчистите пепелта и споделете. За другите "болежки" трябва още "хардуер", но в никакъв случай софтуера на горелката не прави разлика между ден и нощ.

Че то и моята горелка работи така :)
http://stelibg.no-ip.org:8080/cgi-bin/flame.py
andy_forresite написа:
Е тука се вързАха :lol: 2.0 ще харчи още по-малко \:D/
Анди, логиката ти е логична, но е факт, че и ти са връзваш.
Изчакай, ослушай се, огледай се и..........може и да не те сгази влака.
andy_forresite - майстор
Ирония, бате. В таласъми не вярвам. Реален начин за снижаване на разхода е ламбда управление - с променливи обороти на вентилатора и други тънкости, които 1.9 версията на изпълнителния модул, нито тази на индикаторния модул, няма да притежава.
andy_forresite написа:
Ирония, бате. В таласъми не вярвам. Реален начин за снижаване на разхода е ламбда управление - с променливи обороти на вентилатора и други тънкости, които 1.9 версията на изпълнителния модул, нито тази на индикаторния модул, няма да притежава.
Прав си. Софта от 2015 си ми е перфектен като работа на горелката, възможност за настройки и разход. Вече съм убеден, че няма да го променям.По скоро ще чакам технологично усъвършенстване. Икономическата обосновка, за този вид отопление, вече е в миналото.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: