andy_forresite написа:.... Реален начин за снижаване на разхода е ламбда управление - с променливи обороти на вентилатора и други тънкости....Анди, колко ще се смъкне разхода с ламбда управлението?

Питам, за да знам дали да се вкарвам във филма

andy_forresite написа:.... Реален начин за снижаване на разхода е ламбда управление - с променливи обороти на вентилатора и други тънкости....Анди, колко ще се смъкне разхода с ламбда управлението?
andy_forresite написа:Тази сутрин слязох да сипя пелети и виждам дисплея целия размазан. Нищо не му се разбира. Какво се прави в такива случаи? Добре, обаждам се серв. техник и после? Ще си купувам дисплей ли, гаранционно ли се подменя (без да го плащам)Отвори капака на горелката и издухай пепеляка между дисплея и декоративната слюда. Ако не се получи има и друга тънкост, но пробвай първо така. Оставил съм го на таймери и се надявам да не умре или прегрее докато изляза от ситуацията.
andy_forresite написа: От няколко дни виждам една мушица вътре да претичва диагонално по екрана все едно е анимацияЕй..., от доста време не се бях смял така. Този контролер скоро и мишки може да завъди,
filmatoplo написа:При наводнено мазе приема ли се гаранция .Нье, идин такъф кът тебе ми го рече.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: