Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n.ganev - майстор
шоп написа:
andy_forresite написа:
От няколко дни виждам една мушица вътре да претичва диагонално по екрана все едно е анимация :lol:
Ей..., от доста време не се бях смял така. Този контролер скоро и мишки може да завъди,

П.П. майтапа настрана, но соларните контролери на фирмата си ги бива.
Тръгни един два дена с мен и ще ти се доплаче да гледаш нови съоръжения на един месец за какво става въпрос
Rumen89 - специалист
Rumen89 написа:
Здравейте. Бойлера има ли консумация след като е загрял и серпентината работи постоянно но няма консумация на топла вода. Питам защото мисля да взимам термоглави за бойлер дали има смисъл.
????
damyaniq - специалист
Здравейте! С GREYKO RB 20 ver1.1/1.1 съм Мога ли да сменя версията? Благодаря! :?
LazarGanev - "Велик майстор"
damyaniq написа:
Здравейте! С GREYKO RB 20 ver1.1/1.1 съм Мога ли да сменя версията? Благодаря! :?
Не, защо ти е? И аз съм с такава :wink:
damyaniq написа:
Егаси, тая е прабабата на мойта. Съвсем скоро стигнах до извода, че няма да ъпвам, щом ми харесва работата. По скоро ще си купя нова платка, щото не знам дали мога да върна старата версия. Вече две години работи безпроблемно.
Слушай кво казват Ганевите и оня с автомата!
Рядко пишат, гледат сеир, дали им е писнало...
stakoz - специалист
Може да се върне по стара версия на фърмуера на горелката
ico_3 - специалист
[quote="filmatoplo"]:wink: Може да отговоря по Софийски - викай инсталатора .
Не :wink: ,изключи тока ,развий болчетата на капака и го свали ,отвий предния метален панел внимавай че има кабел за дисплея ,със шестограм разхлаби болтовете които държат мотора на шнека ,завърти целия мотор настрани ( виж посоката )и той ще се освободи ,дръпни назад докато се появи винта на шнека ,развий болта който държи пружината ,извади ги назад .Абе нещо такова :lol: .[/quote]

Това много сложно ми се струва ще взема да счупя нещо.Няма ли начин да се дръпне цялата горелка барабар с малкия шнек и да остане само тръбата?
n.ganev - майстор
LazarGanev написа:
damyaniq написа:
Не, защо ти е? И аз съм с такава :wink:
Аз пък съм 1.2 да вАй яд :razz:
filmatoplo - майстор
Има .(отговарям кратко като Ганевците) :lol:
Сега отговярям като мен - сваляш капака ,от дясната страна под кабела на фотодатчика има 6 мм гайка ,отвива се с 10 ключе ,развиваш гайката и леко дръпваш назад - горелката се отделя заедно с тръбата на малкия шнек от горивната глава и тръбата ф-108.Като теглиш назад не върти горелката защото ще пострадат запалката и фото датчика които се намират около тръбата на малкия шнек ,вкарани в тяхни си канали и е добре всичко да излиза само назад .Може да разклатиш малко но не откланяй повече от 1-2 мм настрани ,когато я извадиш ще ти стане ясно защо трябва да се внимава . :wink:

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: