От мобилни телефони до цифрови камери
Здравейте колеги, опитвам се да намеря микросхема 3.439.001 с метален корпус за осцилоскопа ми и никъде няма такава.Ако някой знае заместител или има такава нека ми пише.
shadow__01 - майстор
Не намираш защото това е някакъв номер а не името на самата ИС. Предполаган изглежда нещо подобно на някоя от тези на снимките https://vtor-dnepr.com.ua/p269794762-mikroshemy.html
plamen6703 - майстор
Номера е да си сигурен като казваш нещо и да не бързаш :wink:
Това е хибридна ИС и се ползва в тоя и други модели осцилоскопи... при него е в блок КС-02... :partyman:
Точно такава интеграла търся за този блок. Не успях никъде да открия по сайтовете. Ако някой има моля да ми пише, може и запоявана само да е здрава.
Hoвoceлckи - майстор
Не, че помагам ...
Музей электронных раритетов написа:
Производитель не маркирован, разработана же микросборка была, скорее всего, Вильнюсским НИИ радиоизмерительных приборов цъкни

За съжаление много се съмнявам, че у нас ще успееш да намериш. До колко "целта (ти) оправдава средствата" ... евентуално търсене в руски сайтове :?
shadow__01 - майстор
Hoвoceлckи написа:
За съжаление много се съмнявам, че у нас ще успееш да намериш.
Извинявам се за предния си пост. Изобщо не предполагах, че съществуват такива ИС от 19хх година. Единственият шанс да се намери такова чудо е в някое мазе някъде да има някой забравен от години развален осцилоскоп същия или съседен модел.
plamen6703 - майстор
petrushinov написа:
Точно такава интеграла търся за този блок. Не успях никъде да открия по сайтовете. Ако някой има моля да ми пише, може и запоявана само да е здрава.
Нова ще е почти невъзможно да намериш. Имаш вариант да си я сглобиш сам /по схема/, другият вариант е да изчакаш няколко дни имам нещо предвид. Влизай във форума ще ти пиша като имам резултат.

Тема "Осцилоскоп С1-103" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: