nedelchonecev написа:Колеги много ви моля ако някой има заводските настройки на бърнит 23 кв със стария контролер да ги изпрати и също така ако има технически инструкции.Имаш Е-mail колега.
dechinecev@gmail.com
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
benimm8808
- специалист
1731 мнения в "Настройки на BURNit Comfort PM 23"
nedelchonecev
- специалист
benimm8808 написа:Благодаря! Желая ти всичко хубаво!nedelchonecev написа:Колеги много ви моля ако някой има заводските настройки на бърнит 23 кв със стария контролер да ги изпрати и също така ако има технически инструкции.Имаш Е-mail колега.
dechinecev@gmail.com
Колеги, много ви моля, ако някой има инструкцията за инсталатори за пелетна камина с водна риза бърнит 15 кв със стария контролер да ми ги изпрати на емейл: pepopv@abv.bg
Благодаря предварително
Благодаря предварително
nedelchonecev
- специалист
pepopv написа:Колеги, много ви моля, ако някой има инструкцията за инсталатори за пелетна камина с водна риза бърнит 15 кв със стария контролер да ми ги изпрати на емейл: pepopv@abv.bgготово
Благодаря предварително
nedelchonecev
- специалист
Маци написа:Здравеите....имам един проблем по време на работа на камината ми изписва аларма 5 няма пламък кошничката за пелетите е празна а бункера ми е пълен ???камината е изчистена....поздравиколега някаде в менюто имаше опция да включиш пълнене за 90 секунди, незнам с каква цел е но ако искаш мога да проверя точно в кое меню е и да пробваш така
bondo77
- напреднал
bondo77 написа:и по време на модулация пламъка е по голямbenimm8808 написа:най вероятно от завишени настройки на пелетите.сега горя други пелети с предишните не правеше така.настройките ми са;load pellet-6,coclea power1 0.6 , coclea power2 0.8 , coclea power3 1.2 ,coclea powar4 1.6bondo77 написа:колеги,кои параметри да променя за да не влиза толкова често в охлаждащ режим.Напиши точно какво се случва за да добием престава,защо влиза толкоеа често в wait cooling.
В повечето случай,малко инсталирана мощност на радиаторите или завишени настройки на пелетите.
Здрашейте колеги !
Имам пелетна камина бърнит комфорт 23 от 4 години.Нямах никакви проблеми до тази година.Проблемът ми е с датчика за стайна температура - постоянно си мени температурата ту с 0,5 градуса, ту с 1-2 градуса надолу- нагоре.Смених датчика, но проблема продължава не знам какво да правя.Някой ако е имал подобен проблем нека сподели решението на проблема, ще съм много благодарен.Сега се пуска през 10 мин за малко и пак гасне веднага само горя излишно пелети.
Имам пелетна камина бърнит комфорт 23 от 4 години.Нямах никакви проблеми до тази година.Проблемът ми е с датчика за стайна температура - постоянно си мени температурата ту с 0,5 градуса, ту с 1-2 градуса надолу- нагоре.Смених датчика, но проблема продължава не знам какво да правя.Някой ако е имал подобен проблем нека сподели решението на проблема, ще съм много благодарен.Сега се пуска през 10 мин за малко и пак гасне веднага само горя излишно пелети.

Маци
- специалист
nedelchonecev написа:колега благодаря за отговора ....говорих с инсталатора за този проблем и ми каза че и друг път се е сблъсквал с такъв проблем и че това се получава от 2 неща :...липса на въздух в помещението или силен вятър които променя налягането в комина и пресостата отчита че има промяна в налягането на камината и спира камината ....проблем с въздуха нямам така че предполагам при мен е втория вариант и сега обмислям да слагам шапка на коминаМаци написа:Здравеите....имам един проблем по време на работа на камината ми изписва аларма 5 няма пламък кошничката за пелетите е празна а бункера ми е пълен ???камината е изчистена....поздравиколега някаде в менюто имаше опция да включиш пълнене за 90 секунди, незнам с каква цел е но ако искаш мога да проверя точно в кое меню е и да пробваш така
nedelchonecev
- специалист
Колеги да питаюм също Bwoler power òt 0 1 2 3 4 5 i auto какво оправляват
Тема "Настройки на BURNit Comfort PM 23" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература